22 oct. 2024 | 10:13

Accident grav pe Șoseaua Mihai Bravu din București. O șoferiță a lovit 13 mașini parcate după ce i s-a făcut rău la volan

News
Accident grav pe Șoseaua Mihai Bravu din București. O șoferiță a lovit 13 mașini parcate după ce i s-a făcut rău la volan
Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar pagube materiale

Accident grav pe Șoseaua Mihai Bravu din București! O nouă zi, un nou tragic accident pe drumurile din București. În cursul serii de 21 octombrie, conform polițiștilor, o femeie a pierdut controlul volanului, făcând praf nu mai puțin de 13 mașini parcate. Accidentul a avut loc pe Șoseaua Mihai Bravu din Capitală.

Accident grav pe Șoseaua Mihai Bravu din București

Deși ne-ar fi plăcut să vorbim/scriem despre altceva, din păcate realitatea ne obligă să aducem în discuție un nou accident rutier ce putea să se termine mult mai grav.

În cursul serii de 21 octombrie, polițiștii au fost sesizați după ce o femeie a pierdut controlul volanului, intrând cu mașina într-o parcare.

„La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Şoseaua Mihai Bravu, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil motive medicale) şi ar fi avariat 13 autoturisme staţionate”, a transmis Brigada Rutieră.

O șoferiță a lovit 13 mașini parcate după ce i s-a făcut rău la volan

Din informațiile oferite de martorii accidentului, reiese că femeia avea să facă praf nu mai puțin de 13 mașini, toate situate într-o parcare pe de Șoseaua Mihai Bravu din București. Deși nu au fost victime omenești, acest accident grav s-a soldat cu reale pagube materiale, mai ales pentru proprietarii celor 13 mașini parcate.

Șoferița avea să fie preluată ulterior de echipajele SMURD chemate la fața locului, fiind transportată ulterior la spital, dar era în stare stabilă.

Testele făcute de polițiști au ieșit negative, atât cele pentru consumul de droguri, cât și cele pentru alcool. Acum, în afara oricărui pericol, femeia va avea de rezolvat situația pagubelor produse celor 13 mașini, fiind îndrumată către Biroul Accidente Ușoare.