Un nou om important din Guvern a avut accident rutier. Au fost două victime, totul s-a întâmplat azi. VIDEO

Un nou om important din Guvern a avut accident rutier. Au fost două victime, totul s-a întâmplat azi. VIDEO
Un nou om important din Guvern a avut accident rutier. Au fost două victime, totul s-a întâmplat azi. VIDEO

După accidentul în care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, iată că un alt membru al guvernului a făcut accident. Astfel, în județul Argeș, Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei, a făcut accident auto din care au rezultat și două victime.

Un nou om important din Guvern a avut accident rutier

Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș, s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară, pe raza comunei Mihăești, din județul Argeș, pe DN 73, și astfel ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție și care ar fi virat stânga fără sa se asigure.

De menționat este că la fata locului s-au deplasat două echipaje SMURD de prim-ajutor medical, o autospeciala de stingere cu apă și spumă. De asemenea, în sprijin a mai venit și un echipaj de la serviciul de ambulantă județean. În urma accidentului au rezultat două victime, ambele se aflau în mașina marca Logan. Victimele prezintă traumatisme cranio-faciale și cerebrale, dar și diverse zgârieturi. Mai mult decât atât, una dintre victime ar avea un corp străin în ochi. Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate apoi la spital.

Cătălin Bulf a primit și el îngrijiri din partea medicilor, suferind și el câteva zgârieturi.

Cine este Cătălin Bulf

Despre Cornel Cătălin Bulf se știe faptul că fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr 22, din 14 ianuarie. Cornel Cătălin Bulf, este acum preşedintele Partidului Mişcarea Populară, filiala Argeş, partid fondat de fostul preşedinte Traian Băsescu.

Despre Cătălin Bulf, despre care presa relatează acum doar din punct de vedere politic, a fost, de asemenea, protagonistul unui imens scandal internațional la jumătatea deceniului trecut, scandal cu reverberații globale, în care au fost acuzați de la directori de companii petroliere până la înalți oficiali ai ONU, scrie economica.net.