23 oct. 2024 | 08:24

A murit actorul Michael Newman. Boala apăsătoare de care suferea starul din Baywatch

Diverse
A murit actorul Michael Newman. Boala apăsătoare de care suferea starul din Baywatch
Michael Newman: „Toate lucrurile pe care credeai că le vei face s-au oprit!”

Pentru cei care au crescut cu celebrul serial „Baywatch”, numele regretatului actor este unul deja cunoscut. Din păcate, lumea filmului este din nou în doliu, după anunțul că a murit actorul Michael Newman. Ulterior, membrii familiei aveau să vorbească și despre boala apăsătoare de care suferea starul din Baywatch.

Este doliu la Hollywood! A murit actorul Michael Newman

Fanii serialului, și cei care l-au cunoscut pe Michael „Newmie” Newman, actorul, dar și salvamarul din viața reală, sunt în doliu. Din păcate, Newman a decedat la vârsta de 67 de ani.

Carismaticul actor a apărut timp de 10 sezoane în „Baywatch” ca unul dintre cele mai populare personaje ale serialului de acțiune. Conform familiei, Michael Newman a murit după lunga sa luptă cu boala Parkinson.

A murit actorul Michael Newman. Boala apăsătoare de care suferea starul din Baywatch

Newman a murit duminică la Ronald Reagan UCLA Medical Center, anunța Matthew Felker, scenaristul, regizorul și producătorul din spatele noii docuserii Hulu „After Baywatch: Moment in the Sun”. El a fost diagnosticat în 2006.

„Această boală terminală mi-a permis mult timp de gândire, pe care poate nu mi l-am dorit, dar mi-a adus înțelepciune”, declara Michael Newman revistei People în urmă cu două luni.

Michael Newman, de la salvamar, la star tv

Michael Newman, fost concurent Iron Man și pompier care avea 1,80 m și 80 kg în perioada sa de glorie, s-a născut în San Francisco pe 26 aprilie 1957 și a crescut în Brentwood, Los Angeles. Părinții săi erau din Anglia, tatăl său, tot Michael, a fost membru al echipei naționale britanice de polo pe apă, iar mama sa, Joan, a fost profesoară de înot.

A absolvit liceul Palisades Charter, a făcut parte din echipele de înot de la Santa Monica City College și UC Santa Barbara și a lucrat ca salvamar timp de mai bine de două decenii înainte ca Baywatch să îl facă cunoscut. Fratele său Mark a fost și el salvamar în L.A. County.

„Pentru că arătam bine, colegul Greg Bonnan [co-creatorul Baywatch] m-a rugat să joc într-o casetă teaser pentru a vinde conceptul. Nu putea să mă plătească, dar mi-a promis că, dacă va fi difuzat, voi avea o slujbă.

Era o zi din viața unui salvamar: salvați copiii, opriți bătaia, întâlniți tipa, plecați spre apus – știți, exact ca în viața reală.”își amintește Newman în cartea Hometown Santa Monica din 2007.

A murit actorul Michael Newman. Boala apăsătoare de care suferea starul din Baywatch

Celebrul actor și salvamar s-a stins din viață la 67 de ani

A fost singurul membru al distribuției „Baywatch” care a lucrat ca salvamar în Los Angeles County, după ce a început ca salvamar junior în cheiul Santa Monica când avea 10 ani. A apărut în 109 episoade ale celebrului serial „Baywatch”, între 1989-2000, în timpul primelor 10 sezoane ale serialului.

Primul sezon avea să fie difuzat pe NBC, iar următoarele nouă în sindicalizare, și doar David Hasselhoff și Jeremy Jackson au apărut mai mult. „Baywatch” avea să devină un fenomen global, fiind difuzat în peste 140 de țări din întreaga lume. După terminarea serialului, s-a întors să fie pompier cu normă întreagă pentru comitatul L.A.

Michael Newman, care a încercat să se ferească de Parkinson printr-o rutină riguroasă de exerciții fizice, a fost diagnosticat la vârsta de 50 de ani și „toate lucrurile pe care credeai că le vei face cu copiii și nepoții tăi, fotografiile pe care urma să le facem, toate planurile pe care le aveam… s-au oprit”, povetea regretatul actor și salvamar.

Din păcate, este doliu la Hollywood, iar carismaticul actor și salvamar s-a stins din viață la 67 de ani.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Criminalul în cazul asasinatului de la Arad a fost prins! E incredibil cine ar fi comandat moartea lui Ioan Crișan
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi inclus în preț, nu poți evita
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
România INTRĂ în Schengen! NIMENI nu se aștepta!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro