A ”combinat” 20 de iubiți să-i cumpere iPhone-uri: ce făcut cu banii, după ce le-a vândut

Aceasta este povestea unei femei foarte curajoase, care s-a ales cu 20 de iPhone-uri în urma relațiilor cu 20 de bărbați. Nu a durat însă mult timp până le-a vândut.

În foarte multe colțuri ale mapamondului, telefoanele Apple sunt foarte scumpe. Pe lângă faptul că valorează o avere, acestea se vând repede și reprezintă o monedă bună de schimb. Din acest motiv, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că o chinezoaică și-a făcut un hobby din a convinge bărbați să-i ofere câte un iPhone, cadou.

Nu mai puțin de 20 de bărbați au fost convinși că-și ajută persoana iubită cu un cadou costisitor. Nu știau că fac parte dintr-o combinație la scară largă, în care femeia care a organizat totul, avea alte planuri. În mod surprinzător, schema a gravitat în jurul unor terminale iPhone 7, lansate în urmă cu câțiva ani.

În România, un iPhone 7 poate ajunge până la 2900 lei, la promoție, cu un spațiu de stocare de 128GB. Ca urmare nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că fiecare dintre cele 20 de iPhone-uri sigilate ale domnișoarei au fost comercializate pe un site din China ca OLX sau Ebay cu echivalentul a 3700 lei.

În final, banii obținuți au fost folosiți pentru o casă nouă. Mai bine zis, a plătit avansul la o casă și urmează să plătească rate la ea pentru o lungă perioadă de acum înainte, dacă nu cumva mai face vreo combinație.

Întregul set de circumstanțe de mai sus a făcut înconjurul lumii după ce a fost postat de platforma de bloggin Tian Ya Yi Du de către o persoană cu pseudonimul Proud Qiaoba. Aparent, autorul era coleg de muncă cu persoana responsabilă de combinația cu iPhone-uri. Numele femeii pare să fie Xiaoli și locuiește în Shenzen, China. Telefoanele au fost vândute prin intermediul site-ului Hui Shou Bao, iar suma totală obținută pe ele a fost echivalentul a 75.000 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI