24 oct. 2024 | 09:22

Cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu. Secretul artistului a ieșit la iveală

Diverse
Cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu. Secretul artistului a ieșit la iveală
„Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic”

Conform unor statistici, comunitatea românilor din Spania, este a doua cea mai mare după cea formată din marocani. Printre ei și Mihai Mărgineanu, care a reușit să-și cumpere o casă, tocmai în Costa Del Sol, despre care redacția noastră scria în 2023. Dar, recent, s-a aflat secretul artistului, astfel că acum poți afla și tu cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu și investiția enormă din Costa Del Sol

Undeva prin aprilie 2023, celebrul Mihai Mărgineanu stătea de vorbă cu redacția Playtech – Impact, și tot atunci cititorii noștri aflau cât a costat vila lui Mihai Mărgineanu din Spania.

Cât a costat vila lui Mihai Mărgineanu din Spania

Am aflat cât a costat vila lui Mihai Mărgineanu din Spania

Dacă ar fi să vorbim la rece, este o adevărată avere, dar până la urmă meritată. Vorbim, așadar de o vilă superbă, în care artistul locuiește pe perioada verii, iar din luna octombrie o închiriază, și pe care a plătit nu mai puțin de 260.000 de euro.

De altfel, despre investițiile imobiliare pe care le are, Mihai Mărgineanu a vorbit și cu bunul său prieten, și vecin, Mihai Bobonete, în cadrul podcast-ului pe care acesta îl are de ceva vreme.

Cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu

Pe lângă amintiri din tinerețe, proiecte muzicale și glume, Mihai Mărgineanu și Bobonete au stat de vorbă și despre cum să-ți cumperi casă în Spania, artistul declarând că „Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic”.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie”, a mai povestit artistul.

Mihai Mărgineanu, alături de Mihai Bobonete, în ”Las Fierbinți” (PRO TV)

Mihai Mărgineanu, alături de Mihai Bobonete, în ”Las Fierbinți” (PRO TV)

Multă lume s-ar putea întreba cum a ajuns Mihai Mărgineanu, de la un cvazi-necunoscut, la artistul extrem de popular de astăzi. Dar, deși curioși, nu au avut mult de așteptat, iar secretul artistului a ieșit la iveală.

Secretul artistului a ieșit la iveală

Pentru cei care își mai aduc aminte de perioada de glorie a Cronicii Cârcotașilor, acolo a fost momentul în care artistul avea să fie cunoscut, Șerban Huidu Și Mihai Găinușă aducându-l pe micile ecrane.

Mihai și Andreea Mărgineanu

Dar, cu mult înainte, Mihai Bobonete, prietenul lui bun, și Cătălin Neamțu, îi puneau chitara în mână și-l aduceau pe scena Cafe Deco.

Astăzi, după ani de scenă, concerte, apariții, investiția sa din Spania ar putea deveni locul unde s-ar putea retrage definitiv, la un moment dat. De altfel avea să vorbească despre asta, artistul spunând că:

„Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc.

De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot. În perioada asta, în care pot mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva. Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald.

(…) Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”, a declarat Mărgineanu.

Când se va întâmpla asta, nu știm încă, dar ceea ce știm este că-l putem vedea în continuare în serialul „Las Fierbinți”, în rolul lui Ardiles, și în diferitele concerte pe care le susține în țară și dincolo de granițe.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Răspunsul Turciei în Siria și Irak, după atacul terorist de lângă Ankara
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Dan Diaconescu, dezvăluiri explozive. A intervenit Ion Iliescu
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Ilegal și interzis total oriunde în România. Se aplică din 25 octombrie, ora 00:00
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
ȘANSA RĂMÎNIEI de intrare în SCHENGEN. Declarația lui PREDOIU
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro