10 oct. 2024 | 21:21

De ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, de fapt. Prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii

News
De ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, de fapt. Prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii
Ion Țiriac, unul din marii miliardari români

Așa cum apăreau informațiile, în cursul zilei de ieri, miliardarul Ion Țiriac a ajuns de urgență într-un spital din Viena. Cu toate că informațiile erau alarmante, la început, familia acestuia anunța că nu este vorba de ceva grav. În cele din urmă, prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii, dezvăluind de ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, de fapt.

S-a aflat de ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena

Ion Țiriac este una dintre cele mai remarcabile figuri din peisajul economic și sportiv din România, cunoscut nu doar pentru succesul său ca sportiv, ci și pentru imperiul său financiar.

De ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, de fapt. Prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii

Dar, așa cum se afla, celebrul mare tenisman și miliardar ar fi avut ceva probleme de sănătate. În cursul dimineții de miercuri, informația conform căreia miliardarul, în vârstă de 85 de ani, a ajuns pe un pat de spital din Viena, a făcut înconjurul internetului.

Deși, inițial, nu erau date mai multe date despre starea sa de sănătate, și motivul internării, ulterior familia avea să declare că nu este vorba de complicații deosebite

Prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii

Cu toate astea, la câteva ore de la acest anunț al internării la Viena, s-a aflat de ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, informații fiind furnizată de bunul său prieten Ilie Năstase.

„A fost răcit și s-a internat. El face asta foarte des, răcește și face o febră și toate astea. A făcut o gripă foarte grea, urâtă și s-a internat, dar astăzi ajunge în București”, a spus Ilie Năstase, citat de Sport.ro.

Conform acelorași informații, decizia de internare a fost una preventivă, având în vedere vârsta, precum și celelalte complicații de sănătate pe care acesta le are deja.

De ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, de fapt. Prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii

Mai trebuie reamintit că Ion Țiriac a mai ajuns în spital, după ce avea să fie depistat cu Covid-19:

„Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa.

A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă”, declara, la acea vreme, Ion Țiriac.

Ion Țiriac, unul din marii miliardari români

Cu o avere estimată la peste un miliard de euro, Ion Țiriac este considerat unul dintre cei mai bogați români, fiind o emblemă a spiritului antreprenorial de succes. Drumul său către vârf este impresionant și plin de realizări în multiple domenii.

Născut în 1939 la Brașov, a început cariera sa sportivă ca jucător de hochei pe gheață, reprezentând România la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1964. Ulterior, s-a reorientat către tenis, devenind unul dintre cei mai cunoscuți jucători români din anii ’60 și ’70. A făcut echipă cu Ilie Năstase, alături de care a câștigat numeroase titluri în competițiile de dublu, consolidându-și renumele internațional.

De ce a fost internat Ion Țiriac în spitalul din Viena, de fapt. Prietenul său Ilie Năstase a oferit detalii

După retragerea din sport, Ion Țiriac s-a concentrat pe dezvoltarea afacerilor, înființând „Țiriac Holdings”, care cuprinde activități în diverse sectoare, cum ar fi auto, imobiliare, bănci și asigurări. De asemenea, a avut o influență majoră în promovarea tenisului prin organizarea turneului de la Madrid, unul dintre cele mai importante din circuitul ATP și WTA.

Pe lângă succesul său economic, Ion Țiriac este cunoscut pentru stilul său de viață luxos, dar și pentru filantropia sa. A investit în sportul românesc și a susținut diverse inițiative sociale, contribuind semnificativ la dezvoltarea unor generații de sportivi români.

Astăzi, Țiriac rămâne un simbol al succesului în afaceri, demonstrând că prin tenacitate și viziune, se pot realiza performanțe notabile atât în sport, cât și în mediul de afaceri.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro