09 oct. 2024 | 20:17

Radu Mazăre, implicat într-un nou scandal. Fostul edil al Constanței, audiat la DIICOT în dosarul sportivelor exploatate și obligate să se prostitueze

News
Radu Mazăre, implicat într-un nou scandal. Fostul edil al Constanței, audiat la DIICOT în dosarul sportivelor exploatate și obligate să se prostitueze
Radu Mazăre, de la planuri de afaceri, la noi probleme cu legea

Fostul primar Radu Mazăre, deși recent anunța că se gândește mai nou la afaceri, are de încheiat alte socoteli, mult mai grave. Conform unor informații, furnizare de  procurori, Radu Mazăre este implicat într-un nou scandal. Fostul edil al Constanței a fost audiat la DIICOT în dosarul sportivelor exploatate și obligate să se prostitueze.

Radu Mazăre, de la planuri de afaceri, la noi probleme cu legea

După ce reușea să îmbuneze magistrații, și era eliberat din închisoare, fostul primar al Constanței se pregătea să-și redeschidă hotelul de lux, spunând la acel moment că vrea să dea marea lovitură departe de România.

Este vorba, bineînțeles despre resortul său din Zanzibar, unde plănuia să se întoarcă. Numai că, procurorii DIICOT se pare că au alte planuri cu fostul edil, astfel că a fost chemat la audieri într-un nou dosar instrumentat de aceștia.

Din datele procurorilor, este vorba de implicarea sa, șia fratelui său, Alexandru Mazăre, într-un nou dosar al DIICOT, fiind principalii suspecți.

Radu Mazăre, implicat într-un nou scandal

Doarul instrumentat de procurorii în încadrează pe Alexandru și Radu Mazăre ca principalii suspecți în cazul unui grup de trei sportive din lotul național de bob.

Conform rechizitoriului, cele trei tinere ar fi fost forțate de antrenorul acestora să le ofere anumite servicii, DIICOT catalogând aceste servicii ca fiind prostituție.

Audierile au avut loc în cursul acestei zile, iar la ieșirea din sediul DIICOT, Radu Mazăre avea să declare că „Nu erau genul meu. Aveau piciorul cât trunchiul de copac”.  În același context, avea să fie întrebat dacă are legături sau dacă îl cunoaște pe cel învinuit, antrenorul celor trei fete, numitul Paul Neagu, iar răspunsul fostului edil a fost că îl cunoaște.

Fostul edil al Constanței, audiat la DIICOT în dosarul sportivelor exploatate și obligate să se prostitueze

Deși acuzațiile sunt grave, iar Radu Mazăre este, din nou, în postura de suspect, declarațiile date în fața jurnaliștilor dau de înțeles că, de fapt, nu ar fi avut nicio legătură cu ceea ce susțin procurorii.

„Eram și cu actuala mea soție, la perioada respectivă iubita oficială, știu că era antrenorul echipei de bob (n.r. Paul Neagu).

La un moment dat, de la primărie l-am ajutat, că avea inscripționat pe bob Mamaia. Asta e tot ce știu”, a declarat Radu Mazăre, la ieșirea de la audieri.

Radu Mazăre, implicat într-un nou scandal. Fostul edil al Constanței, audiat la DIICOT în dosarul sportivelor exploatate și obligate să se prostitueze

Paul Neagu, antrenorul acuzat de DIICOT

Cazul construit de procurorii DIICOT au la baza sesizările făcute de cele trei tinere sportive, iar în rechizitoriu numele atrenorului apare ca fiind cel care le-ar fi constrâns pe sportive să ofere acest tip de servicii, în schimbul „obținerii de performanțe sportive interne și internaționale, în scopul exploatării sexuale”, conform DIICOT. Calitatea de martor a fostului edil Radu Mazăre, precizată de procurori, este cea care l-a adus astăzi la audieri.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Ion Țiriac, internat la un spital din Austria. Problemele miliardarului în vârstă de 85 de ani
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Ungaria, la ani lumină de România. Ungurii ne-au luat fața și ne dau iar lecții
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
Se dau PENSIILE mai DEVREME pe CARD! ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro