22 sept. 2024 | 15:56

Afacerea cu care Radu Mazăre vrea să dea marea lovitură departe de România. Fostul primar al Constanței face angajări

Economic
Afacerea cu care Radu Mazăre vrea să dea marea lovitură departe de România. Fostul primar al Constanței face angajări
Radu Mazăre va deveni în curând tătic

După ce în ianuarie 2022 era condamnat la ani de detenție, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre surprindea pe toată lumea. În 2024, după o nouă revizuire, magistrații luau decizia de a-l elibera. Acum afacerea cu care Radu Mazăre vrea să dea marea lovitură se află departe de România, și face angajări.

Afacerea cu care Radu Mazăre vrea să dea marea lovitură

De când este în libertate, Radu Mazăre profită din plin și încearcă să-și refacă viața, așa cum poate. Deja încearcă să facă afaceri, dar așa cum spunea chiar, el, nu mai vrea în România, ci departe de casă.

Așa cum recunoștea de curând, intenționează să se întoarcă în Zanzibar, unde de altfel a mai stat o vreme, pe când era urmărit de poliție. De data asta s-ar putea să plece cu toată familia, cu soția și viitorul copil, iar afacerea cu care Radu Mazăre vrea să dea marea lovitură este investiția sa de peste un milion de euro.

În acest sens, fostul primar al Constanței și-a făcut deja un plan, și este în căutare de angajați pentru viitoarea sa afacere.

Fostul primar al Constanței face angajări

După cum bine se știe, Radu Mazăre este proprietarul unui hotel în valoare de 1,5 milioane de euro.  Aceasta este, de fapt, afacerea cu care vrea să dea marea lovitură. În acest sens, este în căutare de personal, pentru a-și completa viitoare echipă.

Radu Mazăre spune că dorește să angajeze cel puțin un bucătar șef, pe lângă alți angajați. Investițiile sale în acest spațiu de relaxare au fost mari, și dispune de 16 bungalow-uri, pe o suprafață totală de 1,8 hectare de teren.

Hotelul, care este foarte aproape de mare, mai deține un restaurant de lux, o sală de forță pentru pasionați, precum și spații amenajate pentru sporturi acvatice, și o piscină.

Radu Mazăre va deveni în curând tătic

După cum bine se știe deja, Radu Mazăre și Roxana Mihalache vor deveni în curând părinți, având în vedere că mai tânăra soție a fostului primar este însărcinată

Conform apropiaților, acesta este și motivul pentru care Radu Mazăre s-a decis să-și redeschidă afacerea din Zanzibar. Tot aceiași apropiați spun că primul copil al edilului va veni pe lume în octombrie, nu se știe exact data, dar luna este sigură.

Acum, pregătit să devină tătic, încearcă să las în spate perioada grea prin care a trecut, inclusiv perioada de detenție, cu toate că ar fi trebuit să ispășească o pedeapsă totală de 9 ani de închisoare. Rămâne de văzut dacă va avea succes cu afacera și dacă va reuși să se pună pe picioare, așa cum de altfel speră să se întâmple.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Cel mai mic stat din lume va apărea în Balcani: „Vaticanul musulmanilor”, condus de Baba Mondi, liderul unei secte islamice, în Albania
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Prințul a revenit în Familia Regală. A fost dorința Regelui Charles
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Ungaria e în alertă! Inundații catastrofale la Budapesta. Ungurii sunt speriați
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro