28 mai 2024 | 15:28

Numele rar ales de Radu Mazăre și Roxana pentru băiețelul lor. Ce semnificație specială are

Monden
Numele rar ales de Radu Mazăre și Roxana pentru băiețelul lor. Ce semnificație specială are
Ce nume va avea copilul lui Radu Mazăre și Roxana Mihalache. Chiar fostul primar al Constanței a dezvăluit că va fi băiat.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache au ales deja numele pe care i-l vor pune copilului lor. Cei doi au făcut anunțul în fața penitenciarului, după eliberarea de după gratii a fostului primar al Constanței. Ce a declarat soția cu 20 de ani mai tânără decât politicianul despre perioada în care este însărcinată.

Roxana Mihalache, însărcinată în 4 luni

S-au cunoscut prima dată în urmă cu zeci de ani, pe vremea când Roxana Mihalache activa ca model. Când au început să nutrească sentimente de iubire unul pentru celălalt, au format un frumos cuplu, fără a putea să își oficializeze relația decât în închisoare, după ce politicianul a fost condamnat.

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat de după gratii, după 5 ani de închisoare din totalul celor 9 la care a fost condamnat, luni, 27 mai. Fostul primar al Constanței a fost așteptat în fața Penitenciarului Jilava de soția lui, Roxana Mihalache, în mod neașteptat: cu burtică de gravidă în 4 luni.

Ce nume va avea copilul lui Radu Mazăre și Roxana Mihalache

Evenimentul a fost o surpriză pentru jurnaliștii de la fața locului și toți cei care nu erau apropiați de cuplu. Pentru copilul care urmează să fie adus pe lume, Radu Mazăre este foarte entuziasmat. Politicianul mai are un băiat în vârstă de 30 de ani, dintr-o relație anterioară.

La 55 de ani, Radu Mazăre se pregătește să fie din nou tată. Fostul primar al Constanței a ales deja numele pe care să-l pună copilului său, împreună cu Roxana Mihalache.

„Mă bucur (că va deveni tată – n.r.). Mă bucur, în primul rând, pentru soția mea care a fost lângă mine. Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, le-a declarat Radu Mazăre jurnaliștilor care l-au așteptat în fața penitenciarului în momentul eliberării sale de după gratii.

Ce rădăcini are numele Aris și ce înseamnă

Aris este un nume masculin de origine greacă și înseamnă „cel mai bun”. În mitologie, Ares este fiul Herei și al lui Zeus, zeul cerului. În funcție de limbă și cultură, același nume are semnificații diverse.

Aris poate fi interpretat drept un nume de familie dintr-o locație geografică specifică – de Arras, un oraș din Artois cunoscut pentru producția de tapiserie. Numele poate însemna, de asemenea, „originar din Adria (lângă Veneția)”.

Aris este adesea folosit ca o formă scurtă a numelui Aristotelis. Aristotel este o variantă modernă derivată din numele grecesc Aristoteles, care înseamnă „cel mai bun scop” și care provine din aristos, care înseamnă „cel mai bun”, și telos, care înseamnă „scop” . Acesta a fost numele unui filozof grec din secolul al IV-lea î.Hr. care a adus contribuții semnificative la gândirea occidentală.

Ce își dorește Roxana Mihalache pentru copilul său

În altă ordine de idei, Roxana Mihalache le-a spus jurnaliștilor, în fața Penitenciarului Jilava, că, la fel ca orice mamă, își dorește să își crească copilul în prezența tatălui, într-o familie fericită.

„Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a mărturisit soția lui Radu Mazăre, vizibil emoționată.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro