08 oct. 2024 | 12:25

Ce diferență de vârstă există între Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu. Cei doi sărbătoresc 17 ani de relație

Diverse
Ce diferență de vârstă există între Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu. Cei doi sărbătoresc 17 ani de relație
„Noi ne simțim că-n urmă cu 17 ani”

În urmă cu 4 ani, în mare secret, celebra prezentatoare TV lua decizia de a face nuntă cu alesu ei, Marian Ionescu. Anul acesta, Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu sărbătoresc 17 ani de relație, și tot acum s-a aflat și ce diferență de vârstă există între ei.

Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu sărbătoresc 17 ani de relație

Deși căsătoriți religios de doar 4 ani, vedeta Antena 1 și Marian Ionescu, fost component al trupei Direcția 5, în 2024 sărbătoresc 17 ani de relație.

Ce diferență de vârstă există între Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu. Cei doi sărbătoresc 17 ani de relație

Nu puține au fost momentele în care au avut și probleme, mare parte dintre ele venind din partea partenerului de viață al vedetei. Dar, așa cum spune chiar Octavia Geamănu, „Nu știu cum, prin ce vraja am rămas cam la fel”.

„Noi ne simțim că-n urmă cu 17 ani când ne-am așezat într-o plimbare pe-aceste scări din față Ateneului. Doar Andrei ne face să realizăm că timpul trece…

Altfel, nu știu cum, prin ce vraja am rămas cam la fel că atunci când era tot o zi de toamna că la-nceputul verii… Să fiți iubiți de cei spre care sufletele va cheamă! Gânduri bune!”, a scris recent Octavia Geamănu pe rețelele de socializare.

În 2020, Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios

După ani de relație, fosta vedetă Antena 1, azi în vârstă de 41 de ani, reușea să-și convingă partenerul de viață să facă și cununia religioasă, într-un grup restrâns și într-o biserică aproape de Centrul Istoric al Capitalei.

Dar, deși într-o relație de aproape 18 ani, Octavia Geamănu recunoștea la un moment dat că nu doarme cu soțul în aceeași cameră. Deși declarațiile sale creau controverse în spațiul public, ulterior fosta vedetă a Antenei 1 venea și cu explicațiile de rigoare:

„Multe cupluri se culcă pe urechea lui „e a mea”, „e al meu”, însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împarți viața cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va căuta altceva.

Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți”, scria Octavia Geamănu.

Ce diferență de vârstă există între Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu. Cei doi sărbătoresc 17 ani de relație

S-a aflat ce diferență de vârstă există între cei doi

Deși împreună de aproape 18 ani, și cu un fiu, puțini au fost cei care au știut ce diferență de vârstă există între Octavia Geamănu și Marian Ionescu.

Având în vedere că fostul membru Direcția 5 va împlini pe 25 octombrie 61 de ani, iar soția sa are 41 de ani, diferența dintre cei doi este exact de 20 de ani. Dar, deși au avut probleme în relația lor, de-a lungul timpului, fosta vedetă Antena 1 recunoștea că la început nu credea că va avea o relație cu actualul ei partener de viață:

„În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. „Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?”. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună.

Dar surprinzătoare sunt căile Domnului. L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a povestit Octavia Geamănu într-un interviu pentru impact.ro.

Ce diferență de vârstă există între Octavia Geamănu și soțul ei Marian Ionescu. Cei doi sărbătoresc 17 ani de relație

Au trecut 18 ani de relație, și 4 de la căsătoria lor religioasă, iar cei doi se pare că se iubesc la fel, și formează cel mai longeviv cuplu din showbizul românesc.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Justin Timberlake, prima dată în România. Unde îl poți vedea
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
A murit marea cântăreață. A plecat să le cânte îngerilor: Va rămâne în inimile noastre
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro