Ce biserică a ales Octavia Geamănu pentru a se căsători în secret cu Marian Ionescu. Ținută nonconformistă FOTO

Prezentatoarea Octavia Geamănu a ales să își unească destinul de cel al lui Marian Ionescu, în secret. Biserica aleasă de femeia celebră de la Antena 1 a fost una cu totul specială, fiind vorba despre un lăcaș de cult localizat chiar în „inima” Capitalei. Vedeta s-a pozat în ținuta cu totul specială de mireasă pe care a ales-o în ziua cea mare și a făcut mărturisiri neașteptate.

Ce biserică a ales Octavia Geamănu pentru a se căsători în secret cu Marian Ionescu

Ce biserică a ales Octavia Geamănu pentru a se căsători în secret cu Marian Ionescu. Ținută nonconformistă FOTO
Octavia Geamănu a făcut în secret cununia religioasă cu Marian Ionescu

Octavia Geamănu a căpătat statutul de soție a lui Marian Ionescu, dar și unul special. Vedeta Observatorului de pe Antena 1 a marcat astfel o reușită de a-l convinge pe bărbat să se însoare, după ce a refuzat vehement în ultimele trei decenii. Frumoasa blondină a ales o ținută specială de mireasă, având în vedere că perioada în care a decis să facă nunta a fost una destul de rece.

Chiar dacă multe vedete așteaptă lunile de vară pentru a face marele pas, Octavia a fost o mireasă superbă și-n luna ianuarie. Totodată, vedeta și-a accesorizat rochia cu o capă de blană, pe nuanțe similare articolului vestimentar.

La brațul lui Marian Ionescu, fostul membru din formația Direcția 5, prezentatoarea a ajuns la Biserica Bucur, un lăcaș de cult de mici dimensiuni, localizat foarte aproape de Centrul Istoric al Capitalei. Ceremonia acestora a fost una ținută ascunsă de ochii celor mai curioși, pentru că a avut loc în mare secret. Vedeta a făcut totul public cu câteva ore în urmă, pe contul oficial de Instagram, unde le-a relatat fanilor și cum a decurs totul.

Ținută nonconformistă purtată de vedetă

„La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă și superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puțin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment. Mulțumesc pentru rochia în care m-am simțit așa cum își dorește orice femeie care ajunge în fața altarului: magnific! O să revin azi cu poze. Aș vrea să mă abțin, dar parcă văd că o să postez toată săptămâna! Mă-nțelegeți, nu? S-aveți zi cu bucurii!”, a fost mesajul care a însoțit imaginea de nuntă a Octaviei Geamănu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI