04 iun. 2024 | 16:01

Ce a învățat Octavia Geamănu de la soțul său? Sora sa îi reproșează: „Nu te mai schimbi și tu?” EXCLUSIV

Monden
Ce a învățat Octavia Geamănu de la soțul său? Sora sa îi reproșează:

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, după 18 ani, și a dat televiziunea în judecată. Chiar și așa, ea a continuat să își îndrepte atenția asupra familiei, dar și asupra altor proiecte. Astfel, fosta prezentatoare este încântată cu noul său stil de viață. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, vedeta ne-a dezvăluit ce îi reproșează sora sa. Totul are legătură cu soțul Octaviei Geamănu!

Ce îi reproșează sora Octaviei Geamănu: „Am preluat de la soțul meu”

Cu siguranță ați observat stilul vestimentar simplu, dar elegant al Octaviei Geamănu. Aceasta ne-a dezvăluit că nu are o garderoba diversificată. Fosta prezentatoare își cumpără mai multe piese vestimentare de același fel, alegând, bineînțeles, să o caracterizeze. Vedeta ne-a dezvăluit ce i-a reproșat sora sa acum ceva timp, iar totul are legătură cu soțul ei, Marian Ionescu:

„Nu îmi aleg ținutele la întâmplare. De-a lungul timpului, mi-am făcut propriul meu stil, care este cât mai simplu. Dressing-ul meu este format din haine albe, negre și câteva aurii, argintii sau o rochie roșie și cam atât. Deci, stilul meu este unul super simplu, dar care mă caracterizează.

Se întâmplă deseori să am mai multe piese la fel. De exemplu, dacă îmi place o pereche de pantaloni foarte mult, îmi cumpăr 10 la fel. Sora mea, la un moment dat, m-a întrebat după vreo 2 săptămâni dacă nu mă mai schimb și eu de aceleași haine.

I-am spus să vină la mine să îmi vadă garderoba și a zis că i-am preluat modelul soțului meu, care și el face la fel. Când el intră într-un magazin, își cumpără 20 de cămăși la fel, 10 pantaloni la fel și tot așa. Mie îmi place să mă simt bine în hainele pe care le port și contează să mă reprezinte.”, ne-a declarat Octavia Geamănu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după concedierea de la Antena 1?

După cum știm, Octavia Geamănu se judecă cu Antena 1 de câțiva ani, după ce a fost concediată fără o înștiințare, fapt pentru care s-a adresat judecătorilor pentru a i se face dreptate. Vedeta ne-a spus cu ce se ocupă acum:

Citește și: Motivul real pentru care Octavia Geamănu și-a luat ‘Adio’ definitiv de la Antena 1. Fosta prezentatoare spune ce s-a întâmplat: „Nu a fost alegerea mea” EXCLUSIV – Playtech Știri

“Având în vedere că la Tv eram doar în weekend, iar în online sunt toată ziua, n-aș putea spune că îmi este dor. Dacă la un moment dat am zis că spre toamnă mi-aș dori să mă reîntorc, iar toamna a trecut.

Am realizat că, cumva, altele îmi sunt prioritățile acum, respectiv, clasa întâi este o mare provocare, atât pentru copilul meu, cât și pentru mine. Eu mă ocup de educația fiului meu.

Eu și soțul suntem constant cu el, nu avem bonă și nici ajutoare, așa am ales noi. Sunt oameni care investesc în proprietăți, haine etc., iată că eu investesc în educația copilului meu. Dacă el va realiza ceva în viață, atunci înseamnă că am realizat și eu.”, ne-a declarat Octavia, într-un alt interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: De ce a fost concediată Octavia Geamănu de la Antena 1. Ce spune despre cele 3 procese pe care le are EXCLUSIV – Playtech Știri

Digisport.ro
Sorana Cîrstea a confirmat relația. Cum l-a numit pe partenerul său
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Netflix, cel mai așteptat film al lunii octombrie. O dramă romantică
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Mașinile care dispar. E ordin de la UE
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Avertisment pentru toți românii care iau salariul pe card. Mută imediat banii din acel cont!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro