03 oct. 2024 | 22:00

Ce reduceri au anunțat marile magazine de Black Friday 2024. Când încep reducerile la eMag, Flanco și Altex

Diverse
Ce reduceri au anunțat marile magazine de Black Friday 2024. Când încep reducerile la eMag, Flanco și Altex
În România, Black Friday începe mai devreme!

Ca în fiecare an, românii se pregătesc de cea mai importantă zi a anului, Black Friday, când mai toți comercianții vor avea reduceri importante de prețuri. Și pentru a veni în întâmpinare, am decis să vedem ce reduceri au anunțat marile magazine de Black Friday 2024, dar și când încep reducerile la eMag, Flanco și Altex.

Ce reduceri au anunțat marile magazine de Black Friday 2024

Vinerea Neagră (Black Friday) 2024 se apropie cu pași repezi, iar marii retaileri din România, cum ar fi eMag, Flanco și Altex, pregătesc oferte impresionante pentru consumatori.

Evenimentul, care a devenit cel mai mare moment de reduceri din an, este așteptat de milioane de români dornici să profite de prețuri mai mici la o gamă largă de produse.

În 2024, așteptările sunt mari, iar marii retaileri anunță deja reduceri semnificative la electronice, electrocasnice, gadgeturi, articole de modă, produse pentru casă și multe altele, anunțate pentru data de 8 noiembrie a.c. În mare, și în acest an reducerile vor substanțiale, în unele cazuri acestea ajungând până la 80%.

Când încep reducerile la eMag, Flanco și Altex

Așa cum precizam anterior, în România startul va fi în dimineața zilei de 8 noiembrie, acesta fiind și momentul când încep reducerile la eMag, Flanco și Altex.

În acest context, pe platforma Blackfriday.ro, cei interesați vor putea găsi mai multe informații despre toți retailerii implicați în această campanie.

eMag, liderul Black Friday în România

eMag, cel mai mare retailer online din România, este cunoscut pentru faptul că a popularizat conceptul de Black Friday în țară. Anul acesta, eMag pregătește reduceri masive începând cu vineri, 15 noiembrie 2024, conform tendințelor anilor trecuți.

Retailerul promite reduceri impresionante la sute de mii de produse din diverse categorii, inclusiv telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mari și mici, produse pentru casă, jucării și multe altele.

eMag va continua să atragă atenția cu reduceri de până la 80% la anumite produse de top, dar și cu oferte speciale la produsele de marcă proprie. De asemenea, clienții fideli eMag, precum și abonații Genius, vor beneficia de acces anticipat la unele oferte exclusive, ceea ce le va permite să fie printre primii care achiziționează cele mai dorite produse la cele mai bune prețuri.

În plus, eMag se pregătește să vină cu oferte personalizate, pe baza preferințelor utilizatorilor, pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături online. Clienții pot aștepta reduceri substanțiale la produse precum televizoarele 4K și OLED, telefoanele din gama premium precum iPhone și Samsung, dar și la electrocasnice inteligente și gadgeturi de ultimă generație.

Flanco, oferte generoase pentru tehnologie și electrocasnice

Flanco este un alt jucător major în campania de Black Friday din România. Cunoscut pentru promoțiile sale atractive la electronice și electrocasnice, Flanco va da startul reducerilor pe 10 noiembrie 2024, iar campania se va desfășura pe parcursul întregii luni, extinzându-se chiar și după weekendul Black Friday tradițional.

Flanco va oferi reduceri mari la televizoare, laptopuri, telefoane mobile, dar și la electrocasnice esențiale precum mașini de spălat, frigidere și aragazuri. Discounturile promise de retailer sunt de până la 70%, cu accent pe produsele de tehnologie și gaming, dar și pe electrocasnicele mari și mici.

Flanco se va concentra, de asemenea, pe oferirea unor pachete promoționale avantajoase, cum ar fi combinații de produse sau accesorii la preț redus atunci când achiziționați articole principale.

Pentru 2024, Flanco își dorește să extindă și mai mult prezența online, completând experiența din magazinele fizice cu o platformă digitală modernă, unde clienții pot găsi aceleași reduceri și pot beneficia de livrări rapide și opțiuni de finanțare flexibile.

Altex, reduceri masive la electronice și electrocasnice, de Black Friday 2024

Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de electronice și electrocasnice din România, va lansa campania de Black Friday în jurul datei de 8 noiembrie 2024. Similar cu alți retaileri, Altex va desfășura o campanie extinsă de Black Friday, care va cuprinde întreaga lună noiembrie, cu reduceri importante la o gamă variată de produse.

Altex se concentrează pe oferirea celor mai mari reduceri la televizoare, sisteme audio, laptopuri, telefoane mobile, electrocasnice de mari dimensiuni și articole pentru casă și grădină. De asemenea, retailerul va oferi și promoții speciale la gaming, unde se așteaptă reduceri importante la console și accesorii, dar și la laptopuri și PC-uri de gaming de ultimă generație.

Black Friday 2024

În 2024, Altex va continua să pună accent pe filosofia sa de „Cel mai mic preț din România”, oferind clienților posibilitatea de a beneficia de reduceri semnificative, dar și de garanția prețului cel mai mic. Pentru cei care preferă să cumpere în magazinele fizice, Altex va pregăti și oferte speciale pe care clienții le pot accesa doar la fața locului.

Ce categorii de produse sunt cele mai reduse de Black Friday 2024 ?

Reducerile din Black Friday 2024 vor acoperi o gamă largă de produse, iar cele mai așteptate categorii includ:

Tehnologie

Televizoarele 4K și OLED, laptopurile de gaming, telefoanele mobile premium și tabletele vor fi în topul preferințelor cumpărătorilor, cu reduceri semnificative.

Electrocasnice

Produsele de uz casnic, de la frigidere și mașini de spălat până la aspiratoare robot și espressoare de cafea, vor fi de asemenea vedete ale campaniei de Black Friday.

Gadgeturi și accesorii

De la smartwatch-uri și căști wireless, la drone și alte dispozitive smart, consumatorii vor putea achiziționa gadgeturi de ultimă generație la prețuri reduse.

Fashion și produse de îngrijire personală

Deși domeniul tech domină de obicei Black Friday, și articolele de modă, cosmeticele și produsele de îngrijire personală vor beneficia de reduceri substanțiale.

Concluzie

Black Friday 2024 promite să fie o ediție memorabilă, cu reduceri semnificative la o gamă vastă de produse. eMag, Flanco și Altex sunt printre principalii retaileri care se pregătesc să ofere discounturi atractive, răspunzând nevoilor consumatorilor pentru tehnologie de ultimă oră, electrocasnice și alte bunuri esențiale.

Cu campanii extinse ce se vor desfășura pe parcursul întregii luni noiembrie, clienții au oportunitatea de a face achiziții inteligente, profitând de cele mai bune oferte ale anului. Fie că preferați să cumpărați online sau în magazinele fizice, Black Friday 2024 va aduce reduceri de neegalat în toate colțurile României.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro