11 apr. 2024 | 13:53

Gigantul din România care își schimbă numele. Schimbarea uriașă care are loc în magazine, cum se va numi Flanco

News
Gigantul din România care își schimbă numele. Schimbarea uriașă care are loc în magazine, cum se va numi Flanco
Flanco își va schimba numele

Unul dintre cei mai mari retaileri locali de produse IT&C, electrocasnice și electronice își va schimba în viitorul apropiat numele și va trece printr-o perioadă de rebranding. Cum se va numi Flanco, aflați în rândurile următoare.

Flanco devine primul „Smart Discounter”

Flanco se numără printre cei mai mari retaileri de produse IT, electrocasnice și electronice, firma fiind controlată de către omul de afaceri Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG.

În viitorul apropiat, Flanco va deveni prima rețea de magazine „Smart Discounter” din România, iar noul nume al companiei va fi Flanco Smart Discounter.

„Clientul de azi este tot mai educat și sofisticat în alegerea serviciilor și produselor care să răspundă relevant tuturor nevoilor sale – de preț, de calitate, de simplitate, de relaționare și accesibilitate în achiziție.

Astfel, am decis să răspundem acestor cerințe printr-un nou tip de experiență de retail, capabilă să îi ofere clientului satisfacția unui «deal» bun, de neratat, și acces rapid la tehnologie”, a precizat CEO Flanco, Dragoș Sîrbu.

Toate magazinele Flanco vor trece prin această schimbare

În România există un număr de 157 de magazine Flanco, printre care 113 se află în cele mai importante zone comerciale din țară. Peste 1.500 de angajați lucrează zilnic în magazinele Flanco.

Primul magazin care va trece prin această schimbare este cel din AFI Cotroceni. Pe lângă acesta, retailerul are în plan ca, anul acesta, 10 dintre magazinele Flanco să treacă prin acest proces de rebranding.

În anul 2025, retailerul plănuiește să extindă procesul de rebranding la alte 70 de magazine, iar până în 2026, toate punctele de vânzare să funcționeze sub noul nume.

„Diferența între «reducere» și «smart discount» este una importantă: nu scădem, pur și simplu, prețul, afectând percepția de calitate a produselor, ci urmărim întotdeauna să oferim o oportunitate relevantă de discount.

Un smart discount este o ofertă inteligentă atât pentru client, care obține un produs de calitate la cel mai bun preț al pieței, cât și pentru noi, care urmărim eficiența operațională”, explică Dragoș Sîrbu.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro