20 mai 2024 | 11:38

A crezut că are boabe de cafea în cană, dar apoi a văzut că se mişcă. Ce erau, de fapt?

Diverse
A crezut că are boabe de cafea în cană, dar apoi a văzut că se mişcă. Ce erau, de fapt?
Mare atenție la cât de curat lasați la birou!

Când ești la muncă, de cele mai multe ori, la prima oră îți faci o cană de cafea. Dar, ce te faci dacă în loc de boabe de cafea, te trezești cu altceva în cutie? Dacă ai senzația că nu se poate întâmpla, poate ar fi cazul să te mai gândești, având în vedere că o angajată a unei companii a crezut că are boabe de cafea în cană, dar apoi a văzut că se mişcă, descoperind ce erau, de fapt.

Cafeaua de dimineață, la birou, un mod bun de a ne trezi

Când te trezești de dimineață, și nu ai timp de stat la o cafea acasă, cea mai bună metodă este de a o servi la birou. Astfel că, o ceașcă bună de cafea cu lapte ne va ajuta să începem ziua fără a fi obosit sau plictisit.

Cofeina care se găsește în cafea ne face să ne simțim alerți, ageri și concentrați. Începutul perfect al zilei de lucru începe cu acea ceașcă de cafea și reprezintă combustibilul pentru restul zilei.

Dar, de câte ori te-ai trezit cu surprize în cutia de cafea din spațiul de recreere de la birou? Ai putea spune că niciodată, nu?

O angajată a crezut că are boabe de cafea în cană, dar apoi a văzut că se mişcă

Dar, dacă ți-am spune că se poate întâmpla, exact cum a pățit o femeie care a crezut că are boabe de cafea în cană, dar apoi a văzut că se mişcă? Te-am făcut curios, atunci citeșțte mai departe, și află ce erau, de fapt.

După cum relatează cei de la The Mirror, o femeie care încerca să își facă o cafea la serviciu a făcut o descoperire înfiorătoare când a deschis dulapul din sala de mese a școlii unde lucra.

A crezut ca are boabe de cafea in cana, dar apoi a vazut ca se misca. Ce erau, de fapt

(foto: Reddit)

Încărcând fotografii ale dulapului pe Reddit, femeia a dezvăluit cum ușile și rafturile unității erau acoperite de ceea ce părea a fi murdărie. Dar o privire mai atentă a arătat că ceea ce părea murdărie erau de fapt cu totul, și cu totul, altceva.

Ce era, de fapt, în dulapul cu pricina?

Conform celor relatate de femeie, publicând și imagini ca dovadă, erau, de fapt, sute de furnici care trăiau în dulap, și care au ajuns, surprinzător, inclusiv în cutia cu boabe de cafea.

Se pare că furnicile au reușit să intre în dulap în timpul weekend-ului, deoarece spune femeia, că furnicile ajnseseră, înclusiv în borcanul cu boabele de cafea, „Situația furnicilor pe care am găsit-o la locul de muncă atunci când ne-am dus să ne facem o cafea.

Imaginile din dulap arată grupuri de furnici care se târăsc pe cești, cafea și cutii din interior. Rafturile erau acoperite complet de furnici și ceea ce par a fi ouă ale acestora. Postarea devenită virală i-a uimit pe utilizatorii Reddit, unii utilizatori fiind  dezgustați de această descoperire.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Drumul din România pe care nu trebuie să-l ratezi în octombrie 2024! Puțină lume îl vizitează, deși ascunde o comoară
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Analfabeți la conducerea țării. Câte clase aveau Ceaușeștiii
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Vladimir Putin a primit verdictul. S-a anunțat prăbușirea Rusiei: „Intră instant în implozie”
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Pregătiri intense de război extins în Orientul Mijlociu! Reuters: Khamenei afirmă că Iranul și aliații săi nu vor da înapoi în fața Israelului
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro