Suntem în Postul Crăciunului deja, iar mulți poftesc la anumite preparate și nu prea știu cum și ce anume să pună pentru a ține postul. Dar, iată că vine o rețetă de la Radu Anton Roman, în care aflăm ce oțet se pune la salata orientală de post. Citește mai deaprte și află despre ce oțet este vorba.
Pentru majoritatea gospodinelor, salata orientală de post, având în vedere că suntem în Postul Crăiunului, este un preparat simplu, rapid și cel mai important, delicios.
Citește despre: Secretele lui Radu Anton Roman pentru cea mai bună varză murată. Ingredientul care nu poate lipsi din butoi
Această salată orientală este pentru toate ocaziile, așa că, în timpul săptămânii puteți pregăti ușor și rapid un fel de mâncare consistentă pentru cină sau prânz, iar de sărbători va decora orice festin. Combinația de ingrediente este foarte simplă, dar reușită și va fi pe placul multora.
Deși rețeta este una arhicunoscută, Radu Anton Roman vine cu un plus, spunându-vă ce oțet se pune la salata orientală de post.
Conform reputatului gurmand Radu Anton Roman, pentru a șine cu sfințenie postul, la prepararea acestei salae ai nevoie, pe lângă clasicele ingrediente, despre are o să vorbim imediat în rețetă, și de oțet, dar nu orice fel de oțet.
Descoperă și: Ce pune Radu Anton Roman în butoiul cu varză murată. Apa rămâne limpede și frunzele sunt tari toată iarna
În rețeta specială a lui Radu Anton Roman un loc aparte îl are oțetul de fructe, care se va adăuga la preparatul tău, după gust, mai spune Anton Roman. Cât despre rețeta pentru salata orientală de post, iată care sunt ingredientele necesare și care este modul de preparare:
Ingrediente pentru salata orientală de post:
:format(webp):quality(80)/https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2023/11/Ce-otet-se-pune-la-salata-orientala-de-post.-Reteta-speciala-a-lui-Radu-Anton-Roman-1024x682.jpg)
Rețeta specială a lui Radu Anton Roman
Pentru a pregăti o salată orientală delicioasă, pregătiți ingredientele necesare, după cum urmează. În primul rând va trebui să fierbi cartofii până devin extrem de moi, tăiați în felii foarte subțiri.
Ulterior, taie ceapa, tot în felii subțiri, și după ce ai cartofii gata fierți, le pui pe toate la un loc, adăugând oțet după gust, și le aamesteci cu uleiul de măpsline, sarea, piperul, și la final adaugi măslinele, cu sâmburi cu tot, ca și ornament, și ai deja pregătită o salată orientală de psot delicioasă.
Tot ce mai ai de făcut, este să te așezi la masă, alături de familie, și să mănânci cu poftă tot. Poftă bună!