23 apr. 2023 | 19:47

Cum a apărut Gabriela Firea la un eveniment în familie. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei FOTO

Monden
Cum a apărut Gabriela Firea la un eveniment în familie. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei FOTO
S-a dat „startul” la nunți și botezuri!

Am ajuns la finalul Săptămânii Luminate, iar căsătoriile religioase și botezurile nu au fost oficiate, cel puțin până astăzi. Cu alte cuvinte, s-a dat din nou startul acestor evenimente unice, iar Gabriela Firea a fost prezentă, la cel puțin două evenimente care au avut loc chiar astăzi, iar pozele publicate au arătat cum a apărut Gabriela Firea la un eveniment în familie.

S-a dat „startul” la nunți și botezuri!

În perioada premergătorea Paștelui și în prima săptămână de după Duminica Paștelui, conform canoanelor bisericești, nunțile și botezurile nu sunt oficiate.

Așa că cei care aveau în plan un astfel de eveniment emoțioant și unic din viața lor au fost nevoiți să aștepte până astăzi, 23 aprilie, când, conform Bisericii, se pot începe oficierile acestora.

Sfântul Gheorghe, sărbătorit astăzi de creștinii ortodocși

Cunoscută sub numele de „Săptămâna Luminată”, perioada de după paște are câteva evenimente creștine extrem de importante, culminând cu ziua de azi, zi în care este celebrat Sfântul Gheorghe, sărbătorită pe 23 aprilie.

Vezi și: Ce este bine să faci de Sfântul Gheorghe pentru sănătate, noroc și prosperitate

Este sărbătorită la această dată, cu excepția cazului în care această dată cade în timpul Postului Mare sau al Săptămânii Sfinte, când este sărbătorită în ziua următoare Paștelui.

Alți sfinți mai mici sunt comemorați în timpul Postului Mare sau al Săptămânii Sfinte la datele lor obișnuite.

Gabriela Firea la un eveniment în familie. Toți ochii au fost ațintiți asupra ei

Așa cum spuneam, de azi au reînceput oficierile căsătoriilor religioase și a botezurilor, iar dovada o dau și pozele publicate de Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. Alături de partenerul ei de viață, Florentin Pandele, Gabriela Firea a apărut în cel puțin două ținute, extrem de elegante.

Prima ținută, o rochie de culoare roz și cu tentă argintie, avea să-i fie ținuta după care toți ochii s-au întors la cununia civilă la care a participat, în calitate de nașă, iar eleganta rochie era asortată cu o poșșetă de culaore argintie.

Vezi și: Gabriela Firea, anunțul momentului despre interzicerea avortului în România. Ce planuri de viitor are ministrul Familiei: „Susțin cu tărie”

Cea de a doua ținută, de culaore roșie spre vișiniu, asortată cu o diademă din argint în formă de inimă, a întors de asemenea privirile, la botezul unei micuțe domnișoare. Se pare că amândouă evenimentele i-au avut ca personaje principale pe părinții micuței botezate de Gabriela Firea și Florentin Pandele.

Pozele publicate de fostul edil al Capitalei sunt însoțite și de un text, în care Gabriela Firea spune că „Dupā Postul Pastelui, au început si evenimentele frumoase de familie! Le dorim tuturor finilor nostri, mici si mari, sā fie sānātosi, fericiti si binecuvântati!”.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro