05 apr. 2023 | 14:35

Cât costă celebrul tricou kaki pe care îl poartă domnul Pavel la Survivor. Orice român și-l permite

Diverse
Cât costă celebrul tricou kaki pe care îl poartă domnul Pavel la Survivor. Orice român și-l permite
E o cămașă pe care oricine și-o permite

Daniel Pavel a devenit rapid unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori, odată cu show-ul Survivor. Multă lume l-a văzut în ultimul purtând aceeași costumație și s-a întrebat cât costă celebrul tricou kaki pe care îl poartă domnul Pavel la Survivor. Răspunsul ar putea să te surprindă, având în vedere că vedetele din România cheltuie sume exorbitante pe haine de designer. 

Daniel Pavel – biografie

Daniel Pavel este prezentatorul show-ului Survivor. A devenit cunoscut odată cu această competiție, fiind rapid îndrăgit de public. Carismatic și mereu o prezență plăcută pentru telespectatori și concurenți, domnul Dan, așa cum îl numesc participanții la concurs, este relativ nou în lumea televiziunii. 

Citește și: Cu cine va merge Daniel Pavel la noul sezon din Survivor 2023. Prezentatorul a făcut anunțul

Daniel Pavel are 46 de ani și este născut pe 8 septembrie. A crescut în București, în Balta Albă, este divorțat și are 1,80 m înălțime.

El are un băiat în vârstă de 18 ani alături de fosta lui soție. Are un frate și o soră cu care are o relație foarte apropiată. 

Prezentatorul Survivor a terminat liceul în București, apoi a decis să plece în Constanța, unde a terminat Institutul de Marină Comercială. Doi ani de zile a fost ofițer de marină comercială.

S-a întors apoi în București și s-a apucat de sporturi precum box, judo, scrimă, arde marțiale, fotbal sau polo. Fratele lui este instructor de fitness, lucru care l-a ajutat să se mențină în formă. 

Are o experiență de 13 ani în presă

A devenit el însuși instructor de fitness, dar a cocheta mereu cu lumea presei. El a furat meserie de la omul de radio Constantin Rudințchi.  

Citește și: Ce păţeşte Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, pe stradă. Românii nu ezită să facă asta: „Sunt perceput ca un specialist” EXCLUSIV

Daniel Pavel a devenit co-prezentator la Radio France Internațional și a lucrat și în Antena 3, unde a prezentat o emisiune săptămânală. 

A plecat apoi în Viena. Apoi, a fost redactor șef la Penny FM.

„Am fost reporter în centrul de media al Institutului de Marină. Avea studio şi tot ce mai trebuia, însă am lăsat-o ca o pasiune. Am plecat pe mare, dar am conştientizat că n-am să fac marină toată viaţa. Am făcut 4 ani de carieră pe mare”, a spus Daniel Pavel pentru Pagina de Media.

Viața amoroasă

Daniel Pavel are un copil cu fosta soție. Băiatul are 18 ani și este cea mai mare mândrie a tatălui său.

Chiar dacă s-a despărțit de soția lui, Daniel Pavel are o relație foarte bună cu aceasta. 

Ulterior, prezentatorul a întâlnit-o pe Mariana, o femeie cu 17 ani mai tânără decât el. Relația nu a funcționat, dar i-a mulțumit pentru toți anii frumoși petrecuți împreună.

Acum, Domnul Dan trăiește o nouă poveste d iubire cu o tânără din Cluj.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel ar forma un cuplu încă din 2021. 

Cât costă celebrul tricou kaki pe care îl poartă domnul Pavel la Survivor

Românii așteaptă cu sufletul la gură fiecare ediție din Survivor. Domnul Dan este deja o prezență comună în casele multora. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre iubita lui Daniel Pavel și fiul său. Ce a dezvăluit Ana Maria Pop

Mulți s-au întrebat cât costă celebrul tricou kaki pe care îl poartă domnul Pavel la Survivor. Piesa a devenit emblematică pentru prezentator. Acest trcou, dar și cămașa cu mânecă scurtă în stil militar par să fie preferatele lui Daniel Pavel.

A apărut îmbrăcat așa de multe ori, nu e de mirare că mulți au început să caute aceeași piesă vestimentară. 

Ai fi uimit să afli că Daniel Pavel se îmbracă singur. Chiar dacă show-ul e de o anvergură mare, prezentatorul a rămas modest și nu are o întreagă echipă care să se ocupe de felul în care arată. 

Domnul Dan nu are pretenții de vedetă

Faimosul tricou nu e nicidecum scump sau pretențios. T-shirt-ul kaki este o simplă piesă pe care Daniel Pavel a cumpărat-o la un preț super accesibil. Poți găsi acest tip de tricou în toate magazinele de mall, iar prețurile nu sar de 100 de lei.

Citește și: Ce face Daniel Pavel după ce termină filmările la Survivor România. Femeile vor fi incitate de imaginile astea

Chiar dacă are un salariu imens, Domnul Dan nu aruncă banii pe haine de designer sau lucruri scumpe. Tricoul kaki este făcut în Indonezia și costă în jur de 135 de lei. 

Pentru că nu are pretenții de vedetă, Daniel Pavel își poartă tricoul cu mândrie nu doar o dată, ci cu ocazia mai multor ediții ale Survivor. 

Este un lucru obișnuit pentru majoritatea oamenilor, dar nu și pentru vedete. Tricoul kaki și ochelarii de soare tip aviator, alături de lanțul „tag” pe care Pavel îl poartă la gât, asemenea soldaților, îi conferă un aer de luptător. O inspirație pentru concurenți și în ton cu show-ul competiție fenomen. 

De asemenea, el este văzut adesea în cămăși kaki și în tricouri cu imprimeu army. 

Daniel Pavel nu poartă accesorii scumpe, ci dimpotrivă. Are la încheietură câteva brățări, unele din pânză, altele din piele și un ceas. 

Este văzut adesea în bermude, având în vedere temperaturile ridicate, dar știe să poarte cu stil un costum, atunci când situația o impune. 

Citește și: Ce relație are Daniel Pavel cu fiul său, Anton. Mărturisirea surprinzătoare făcută de prezentatorul Survivor România

Prezentatorul ține un jurnal la Survivor, în care povestește despre probe, concurenți, dar și despre viața lui personală și felul în care se simte.

A scris și despre momentul în care iubita lui, Ana Maria, a venit în Dominicană.

„Știu că ați văzut deja pe instagram, dar Ana a revenit alături de mine și va sta aici până la finalul acestui sezon, deci ne mai așteaptă câteva săptămâni bune de aventuri comune, atunci când eu nu sunt pe set, iar ea nu are de lucrat pentru activitățile ei”, a spus Domnul Dan. 

Digisport.ro
Dramatic: partenera ei i-a ”suflat” AURUL! Bernadette Szocs, performanță unică, deși a avut o zi neagră
Stirile PROTV
Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile în care Anna Lesko a arătat aproape TOT! Vedeta i-a FASCINAT pe bărbați cu formele sale!
EVZ.ro
Examen cu Băsescu la Cotroceni. Imaginile de care a râs toată Europa. Video
Spynews.ro
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
PRO TV
Cheryl Cole, în agonie după moartea lui Liam Payne. Declarații zguduitoare: ”Fiul meu nu o să-și mai vadă tatăl niciodată”
Adevarul
Scandal la o secție de votare din Anglia. Moldovenii au sărit pe fugarul Veaceslav Platon, iubitul candidatei Natalia Morari: ,,Iuda.Tu ai trădat poporul tău”
BZI.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Viva.ro
Incredibil, cum a reacționat Dana Budeanu când a aflat că fosta ei soacră, Delia Budeanu, A MURIT. Nimeni nu a știu ce relație au avut, dar acum s-a înțeles tot!
Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Săndel Bălan, declarații despre spectacolul Andreei Bălan
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Dispar buletinele. Decizia impusă de UE. Cum se schimbă actele în România
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro