Ce face Daniel Pavel după ce termină filmările la Survivor România. Femeile vor fi incitate de imaginile astea

Ce face Daniel Pavel după ce termină filmările la Survivor România. Femeile vor fi incitate de imaginile astea
Cum se mentine Daniel Pavel in forma

Daniel Pavel se antrenează din greu în Republica Dominicană, cot la cot cu participanții de la Survivor România 2022. Prezentatorul show-ului de la PRO TV are un fizic de invidiat și o disciplină de fier, fiind unul dintre bărbații cei mai curtați din showbizul autohton. Cum se menține în formă gazda emisiunii Survivor.

Cum se menține în formă Daniel Pavel

Survivor România 2022 este menit să le testeze limitele concurenților. Probe dificile, recompense extraordinare, teste de supraviețuire și adevărate povești de viață îi așteaptă pe toți cei care acceptă provocarea de a participa la competiția ce are loc, în fiecare an, în Republica Dominicană.

Daniel Pavel nu se lasă, nici el, mai prejos. Prezentatorul show-ului de la PRO TV este pasionat de sport și are un fizic de invidiat. Ofițer de marină militară, cel pe care Vulturii și Tigrii îl alintă „domnul Dan” are o disciplină de fier și adoră să facă mișcare în fiecare zi.

Anul trecut, Daniel Pavel și-a anunțat prietenii virtuali de pe Instagram faptul că și el se antrenează din greu, odată cu toți concurenții de la Survivor, lucru pe care l-a demonstrat recent.

Așadar, cum își petrece Daniel Pavel pauzele de filmare? Ei bine, pe rețelele sociale, gazda emisiunii de la PRO TV a postat un videoclip în care face tracțiuni la bară, la bustul gol, spre bucuria domnișoarelor care îl apreciază și suspină.

„Set-ul Survivor România este locul faptelor si vorbelor mele unde jobul îmi e simbiotic legat de cine sunt si ce vă ofer📺#thisisSurvivormyfriend”, a scris Daniel Pavel pe Instragram, în dreptul imaginilor postate spre deliciul femeilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Daniel Pavel a făcut mai multe sporturi de performanță

Puțini sunt cei care știu faptul că, deși acum este om de televiziune, Daniel Pavel a practicat mai multe sporturi de performanță, în tinerețe. Pe lângă faptul că este un înotător de elită, prezentatorul Survivor 2022 a făcut și judo, polo, scrimă și arte marţiale.

„Înotul este, fără doar și poate, piatra de temelie a formării mele ca sportiv. A fost urmat de polo pe apă, ca o prelungire firească, întreruptă doar de faptul că ajunsesem la Constanța, imediat după Revoluție, pentru liceu.

Primul contact cu scrima a fost tot în anii de înot la CSS 2 București, la 23, cum îi spuneam noi pe atunci, când tatăl meu a găsit o oportunitate de a face și scrimă.

Scrima este mai mult un sport al minții, o folosire judicioasă a geometriei spațiului. Mie-mi plac nespus săbiile medievale, occidentale și orientale. N-a durat mult, trecând rapid la judo, la baza de Voinicelu (pentru că era acolo un profesor foarte dur), unde am ajuns la centura verde.

Apropo de cele mai mari satisfacții, pot spune că, pe lângă titlurile de la înot și faptul că eram imbatabil la 50 m bras, la nivel de Daciada (o competiție foarte interesantă de dinainte de 90), cea mai mare satisfacție a fost și este reîntâlnirea cu artele marțiale, acum, mai spre bătrânețe. Hai să-i spunem totuși vârsta maturității!”, a povestit Daniel Pavel, într-un interviu acordat celor de la viva.ro.