Adevărul despre relația dintre iubita lui Daniel Pavel și fiul său. Ce a dezvăluit Ana Maria Pop

Adevărul despre relația dintre iubita lui Daniel Pavel și fiul său. Ce a dezvăluit Ana Maria Pop
Ce relatie exista intre Ana Maria Pop si fiul lui Daniel Pavel

Daniel Pavel trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Prezentatorul de la Survivor România a câștigat simpatia și admirația a milioane de români din toate colțurile țării, notorietatea i-a crescut foarte mult, iar în plan personal e fericit alături de iubita sa, Ana Pop. Cum se înțelege blondina cu fiul vedetei TV.

Cum se înțelege Ana Maria Pop cu fiul lui Daniel Pavel

Toată lumea a crezut că Daniel Pavel va ajunge la altar cu Marina, fosta lui iubită, după ce cei doi s-au logodit la scurt timp după întoarcerea prezentatorului TV din Republica Dominicană.

Însă, destinul a avut alte planuri pentru gazda Survivor și frumoasa brunetă, relația încheiându-se. Câteva luni mai târziu, Daniel Pavel și-a regăsit liniștea și dragostea în brațele frumoasei Ana Maria Pop, femeia care i-a devenit jumătate, într-o scurtă perioadă de timp.

Cei doi amorezi trăiesc o iubire ca în povești și par să nu aibă certuri niciodată. Mai mult de atât, Ana Pop s-ar înțelege foarte bine cu fosta lui soție, Anca, și cu fiul lui Daniel Pavel, Antoniu, despre care are doar cuvinte de laudă de spus.

„Oh, Antoniu! Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului deja. (zâmbește) Are doi părinți care i-au oferit exact ceea ce a trebuit pentru a deveni un adolescent cu principii puternice, foarte multă personalitate, dar și candoare.

Anca, mama lui… și aș afirma cu tărie prietena mea (știi… unii oameni au chimie și trebuie să se întâlnească, iar noi am rezonat de la prima interacțiune), l-a învățat ce sunt iubirea, cunoașterea.”, a declarat Ana Maria Pop, exclusiv pentru viva.ro.

Ce l-a învățat Ana Maria Pop pe fiul iubitului ei, Daniel Pavel

În altă ordine de idei, Ana Maria Pop susține că Antoniu, fiul prezentatorului de la Survivor România, este un adolescent educat, manierat și evoluat.

Frumoasa blondină susține că cei doi au petrecut destul timp împreună, iar iubita tatălui său a reușit să-l învețe să joace biliard, Antoniu și Ana Pop petrecând timp de calitate împreună, de dragul lui Daniel Pavel.

„Daniel l-a învățat ce sunt puterea, relaționarea cu oamenii, educația, cumpătarea. Au făcut o treabă desăvârșită și „materialul este, și el, evoluat… din toate punctele de vedere.

Iar eu, am avut timp până acum să îl învăț biliard și trebuie să recunosc că prinde foarte repede și ne-am amuzat teribil. ”, a completat blondina pentru sursa citată.