27 mart. 2022 | 10:15

Primul mesaj al lui Mick Schumacher după accidentarea suferită aseară. Cum se simte fiul lui Michael

Sport
Primul mesaj al lui Mick Schumacher după accidentarea suferită aseară. Cum se simte fiul lui Michael
Mick Schumacher accident cu 170 km/h în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite

Aseară a avut loc Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită. Printre participanții din competiție se afla și fiul celebrului Michael Schumacher, Mick, la volanul mașinii echipei Haas F1. Din păcate, în timpul calificărilor, Mick Schumacher a suferit un accident teribil. La momentul impactului avea o viteză de aproape 170 de kilometri pe oră.

Mick Schumacher accident în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite

Fiul celebrului Michael Schumacher, Mick a fost la startul Marelui Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, reprezentând echipa Haas F1. Numai că, în timpul cursei, Mick Schumacher a suferit un accident îngrozitor la 170 de km/h în calificările GP-ului Arabiei Saudite de sâmbătă. Tânărul pilot german s-a izbit de zid la ieșirea din virajul 12 de la Jeddah, într-un accident groaznic.

Steagul roșu a fost ridicat imediat pentru a permite accesul unei ambulanțe pe pistă. Schumacher a fost conștient și a vorbit cu medicii înainte de a fi scos din mașina distrusă și dus la centrul medical înainte de a fi transportat la un spital din apropiere. Partea șocantă al accidentului a fost în momentul în care mașina Haas s-a rupt în două când a fost ridicată de pe pistă.

Schumacher este „într-o stare fizică bună”. Cei de la Haas au confirmat că a fost dus la spital pentru verificări. A fost dus ulterior la Spitalul Forțelor Armate King Fahad pentru verificări suplimentare.

„Am vorbit cu mama sa și am ținut-o la curent. Nu are nicio rană care să se vadă. Vor să facă niște tomografii pentru a se asigura că nu a existat niciun impact din partea forțelor.

Impactul a stricat [tehnologia] digitală, așa că nu am auzit nimic [la radio], dar am primit vești că este conștient.”, a declarat directorul echipei Haas, Guenther Steiner.

„Schumacher a fost receptiv pe drumul spre spital”

Incidentul a întrerupt sesiunea de calificări timp de aproape o oră. În tot acest timp pista a fost curățată de resturi. Lewis Hamilton, care a suferit o ieșire șocantă în Q1, a declarat: „Am auzit vestea. Sper că este bine.

Fostul pilot Haas Roman Grosjean, care a suferit el însuși un accident semnificativ în mașina echipei în Marele Premiu al Bahrainului din 2020, a transmis cele mai bune urări.

Împărtășind tweet-ul Haas care a confirmat că Schumacher a fost receptiv pe drumul său spre spital, francezul a scris: „Sperăm la vești bune în curând.”, conform Daily Mail.

Mick Schumacher: „Voiam doar să vă spun că sunt bine”

După teribilul accident, Mick Schumacher a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Forțelor Armate King Fahad. Conform unor surse, aici i s-au făcut rapid investigațiile, pilotul fiind ținut sub observație până astăzi. Dar,a seară, târziu, fanii au aflat vești despre starea de sănătate a lui Mick Schumacher, chiar de la acesta, într-un mesaj pe Twitter:

​„Bună tuturor, voiam doar să vă spun că sunt bine. Vă mulțumesc pentru mesajele amabile.

Mașina s-a simțit foarte bine, Echipa Haas, vom reveni mai puternici”, a scris Mick Schumacher, pe Twitter.

Medicii spun că este în afara oricărui pericol, dar va mai sta cel puțin o zi în spital, urmând să i se mai facă anumite analize.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie
EVZ.ro
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Spynews
Doliu în televiziune. A murit un prezentator celebru: A fost un prieten feroce
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro