17 feb. 2022 | 23:30

Vladimir Drăghia rupe tăcerea. Cine va câștiga Survivor România 2022: „Pariez”

Monden
Vladimir Drăghia rupe tăcerea. Cine va câștiga Survivor România 2022: „Pariez”
Vladimir Draghia rupe tăcerea despre cine va castiga Survivor Romania 2022

Vladimir Drăghia, cunoscut publicului telespectator mai ales datorită concursului Exatlon România, care s-a difuzat de postul de televiziune Kanal D, fiind, de altfel, și câștigătorul primului sezon al competiției din Republica Dominicană, rupe tăcerea. Acesta a făcut o predicție cu privire la câștigătorul Survivor România 2022 și este de părere că show-ul difuzat la PRO TV va fi câștigat de un Războinic. Dar care să fie acesta însă?

Vladimir Drăghia spune cine va câștiga Survivor România 2022

Actorul Vladimir Drăghia pare a fi cuprins de nostalgie. El a postat pe contul de Facebook o imagine din vremea când se afla la concursul Exatlon, pe când făcea sincron cu Ștefan Floroaica pe traseele din Dominicană. De altfel, fost câștigător al emisiunii Exatlon România crede că Survivor România 2022 va fi câștigat de un Războinic. Mai exact, de Ionuț Popa.

„Pe când făceam sincron cu Ștefan Floroaica pe traseele din Dominicană. Au fost vremuri frumoase. Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic? Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un războinic. Pariez pe Ionuț Popa”, a scris Vladimir Drăghia pe Facebook.

Cine este Ionuț Popa de la Survivor România 2022

Însă cine este mai exact Ionuț Popa de la Survivor România 2022. El face parte din echipa Războinicilor și are vârsta de 33 de ani. Ionuț Popa are un fiu pe nume David, iar de este de profesie antrenor personal de fitness. Ionuț Popa este un mare pasionat al sportului, având, de altfel, și o condiție fizică de invidiat, fapt ce s-a dovedit a fi un avantaj pe traseu.

De altfel, sportivul muncește din greu pentru a ajunge în Cartea Recordurilor drept persoana care face 952 de Burpee-uri în doar 60 de minute. De precizat este că burpee-ul este un exercițiu complet al trupului, care se folosește în anumite antrenamente de forță, ca o lovitură de ghemuit cu o poziție suplimentară între repetări.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri într-o oră.”, spunea Ionuț Popa pe rețelele sociale.

Ionuț Popa este și un adept al senzațiilor extreme, pare-se. În luna decembrie a anului trecut, el a făcut baie în apa aproape îngheţată dintr-o cascadă din Munţii Retezat.

Concurentul din echipa Războinicilor nu este însă străin publicului, întrucât a participat și la competiția „Ninja warrior”, o fostă emisiune de la PRO TV.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro