Adevărul despre Ionuț Popa de la Survivor România, spus de o fostă concurentă: „Am apucat să îl cunosc” EXCLUSIV

Adevărul despre Ionuț Popa de la Survivor România, spus de o fostă concurentă: „Am apucat să îl cunosc” EXCLUSIV
Adevarul despre Ionut Popa de la Survivor Romania

Maria Chițu a fost una dintre concurentele de temut din sezonul trecut de la Survivor România. Ea a recunoscut că anumiți concurenți care se află în acest moment în Republica Dominicană i-au atras atenția. De asemenea, ea nu ar refuza să se întoarcă în competiție.

Ce spune Maria Chițu despre noul sezon Survivor România

Maria Chițu recunoaște că a urmărit doar videoclip-urile care au apărut pe Instagram din noul sezon. Totuși, fosta concurentă din Republica Dominicană a reușit să își facă o părere despre câțiva concurenți.

„Personal, nu m-am uitat la noul sezon Survivor, nici la primul sezon nu m-am uitat decât la câteva episoade, iar ceva mai târziu am intrat în competiție. Când am timp, mă mai uit la videoclip-urile postate pe Instagram de Survivor Romania.”, a zis Maria Chițu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce părere are despre concurenți

De asemenea, fosta Războinică a mărturisit că Otilia Bilionera i-a atras atenția, concurenta fiind mult mai puternică decât credea. Maria Chițu îl cunoaște pe Ionuț Popa, explicând că acesta este un om sincer. Mai mult, aceasta le-a urat succes persoanelor care fac parte din echipa Războinicilor:

„Mi-au captat atenția câțiva concurenți: Otilia (este mai puternică decât mă gândeam că va fi), Ionuț Popa (am apucat să îl cunosc puțin în București, el fiind prieten cu fratele meu, este un băiat sincer din câte am văzut), Ramona (are o poveste dură, dar nimic nu este întâmplător, nici faptul că a ajuns la Survivor). Sunt sigură că sunt multe de spus, iar dacă aș avea timpul necesar, mi-ar plăcea să urmăresc sezonul acesta și să-i cunosc mai bine pe concurenți, în special echipa Războinicilor, cărora le urez succes.”

Maria Chițu ar repeta experiența de la Survivor

Fosta concurentă de la Survivor România nu ar refuza varianta de a repeta experiența extrem de dură din Republica Dominicană. Aceasta a explicat că îi este dor de tot ce s-a întâmplat acolo:

„Da, aș face-o din nou. Îmi este dor de strigătul domnului Dan înainte de a da startul pe traseu, îmi este dor de emoțiile de la consiliu, de orezul nesfârșit și de priveliștea apusului cu care adormeam.”

„Merg înainte cu pasiunile mele”

Maria Chițu nu s-a confruntat cu probleme grave după ce s-a întors din Republica Dominicană. Aceasta a recunoscut că a durut-o piciorul stâng, însă nu s-a lăsat pusă la pământ de acest lucru.

„Nu am întâmpinat probleme după show, poate doar cu piciorul stâng care m-a durut un timp, uneori când dansez sau fac sport (ski, volei), îl simt puțin mai sensibil, dar mă prefac că n-are nimic și merg înainte cu pasiunile mele.”, a punctat aceasta.

„Sper să mă surprindă acest sezon”

Fosta concurentă din Republica Dominicană își dorește să aibă surprize din partea noului sezon:

„Nu pot spune pe cine văd câștigător. Prefer să nu îmi dau cu părerea și sper să mă surprindă acest sezon, dar mă îndoiesc.”

Ce a învățat-o experiența Survivor

Maria Chițu și-ar dori să participe și în alt proiect de televiziune, ținând cont că i-a plăcut să facă parte din echipa de la Survivor. Aceasta a mărturisit că a învățat să aibă mai multă încredere în ea după ce s-a întors din Republica Dominicană.

„Mi-ar plăcea să mai particip și în alt proiect de televiziune, consider că am avut de învățat din ultimul. Nu m-a schimbat în vreun fel, doar m-a ajutat să îmi întăresc principiile, să am mai multă încredere în mine și să deschid ochii mai mult. Uneori nu totul este ceea ce pare a fi în jurul nostru, mă refer la situații, cât și la oameni.”, a mai zis aceasta.

„Nu am rămas cu prietenii strânse”

Totuși, Maria Chițu nu a legat relații de prietenie strânse în urma competiției extrem de dure. Ea recunoaște că i-ar fi plăcut acest lucru, mai ales pentru că experiențele grele nasc povești frumoase:

„Nu am rămas cu prietenii strânse în urma competiției, deși mi-aș fi dorit acest lucru, experiențe de genul (grele) te leagă puternic și de aceea ar fi fost ceva frumos.”

Survivor România a revenit cu un nou sezon pe micile ecrane. Războinicii și Faimoșii se confruntă cu provocări greu de dus, încercând să ajungă cât mai aproape de marele premiu. Între timp, fanii urmăresc cu sufletul la gură tot ce se întâmplă în Republica Dominicană.