Cine este Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Cum vrea să ajungă în Cartea Recordurilor

Cine este Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Cum vrea să ajungă în Cartea Recordurilor
Cine este Ionut Popa de la Survivor Romania 2022. Cum vrea sa ajunga in Cartea Recordurilor

Duminică, 16 ianuarie, noul sezon Survivor de la PRO TV va avea premiera pe micile ecrane din România. 12 Războinici și 12 Faimoși pornesc în aventura vieții lor, pentru a dovedi că merită să câștige marele premiu de 100.000 de euro și trofeul Survivor România. Cine este Ionuț Popa din echipa Războinicilor.

Cu ce se ocupă Ionuț Popa de la Survivor România

A început numărătoarea inversă pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Survivor România, acolo unde sunt prezentați, unul câte unul, membrii echipei albastre. Ionuț Popa este unul dintre cei 12 curajoși din echipa Războinicilor care se aventurează în Republica Dominicană în super producția Survivor România.

Ionuț Popa are 33 de ani, are un fiu pe nume David și este de profesie antrenor personal de fitness, fiind un mare pasionat al sportului. Fanii emisiunii de la PRO TV sunt convinși că a sa condiție fizică de invidiat va constitui principalul avantaj pe traseu.

Sportivul muncește din greu pentru a ajunge în Cartea Recordurilor, drept persoana care face 952 de Burpee-uri în doar 60 de minute. Burpee-ul este un exercițiu complet al trupului folosit în anumite antrenamente de forță, ca o lovitură de ghemuit cu o poziție suplimentară între repetări.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri într-o oră.”, declara Ionuț Popa, acum ceva timp, pe rețelele sociale.

Războinicul de la Survivor România luptă pentru a câștiga marele premiu și speră să câștige cel de-al treilea sezon al emisiunii ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Ce spune prezentatorul Daniel Pavel despre noul sezon Survivor

În echipa Războinicilor există trei nume cunoscute publicului din România, concurenții fiind foști participanți ale unor emisiuni de la Antena 1. Este vorba despre Blaze de la show-ul matrimonial Mireasa, Elena Matei de la Chefi la Cuțite și Alexandra Duli (Mucea) de la Burlacul.

Prezentatorul de la Survivor România Daniel Pavel abia așteaptă să înceapă competiția din Republica Dominicană:

„Suntem pregătiți, am fluierul la mine. (…) Pe 16 ianuarie va fi prima emisie într-o nouă etapă a Survivor România, o etapă în care, iată, pe faimoși îi cunoaștem, la tine aici, am văzut emisiunea. Doamne!

Mă uitam la ei și mărturisesc că personalitatea lor, maniera în care se dezvăluie a fost și este foarte important pentru cum o să îi privim și noi acolo. O să ne uitam la ei, urmează să intre în arenă”, a declarat el la Pro TV.

Celor 12 Războinici li se alătură cei din echipa Faimoșilor, formată din Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI