18 nov. 2021 | 11:35

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO

Monden
Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO
Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

Iulia Vântur a apărut recent în public alături de Salman Khan, iubitul ei. Actrița se află în India, după ce o perioadă bună din acest an s-a aflat în România.

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

La începutul lunii noiembrie, Salman Khan a venit alături de Iulia Vântur la petrecerea dată de fratele său, Sohail Khan, în cinstea sărbătorii Diwali. Cei doi au venit amândoi în aceeași mașină. Pentru această petrecere la care au fost prezente nume sonore din industria filmului indian, Iulia Vântur a purtat haine specifice portului indian.

În ceea ce privește munca, actorul Salman Khan va putea fi văzut în continuare în „Tiger 3” cu Katrina Kaif. Filmul îl va avea și pe Emraan Hashmi în rolul principal. De asemenea, va juca în „Kick 2” cu Jacqueline Fernandez și „Kabhi Eid Kabhi Diwali” cu Pooja Hegde.

Iulia Vântur spunea, recent, pentru Playtech.ro despre experiența trăită în India, o experiență care, afirmă ea, a îmbogățit-o foarte mult.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, mărturisea Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Salman Khan a infirmat recent că ar avea soție și copii în Dubai

Amintim că Salman Khan a fost luat prin surprindere de o declarație cu totul neașteptată făcută de cineva din anturajul său, pe rețelele sociale de comunicare. Astfel, vedeta de la Bollywood era acuzat că ar avea soție și copii, pe care i-ar ține ascunși în Dubai.

Salman Khana dat însă replica și a infirmat categoric zvonurile ce luaseră amploare la adresa sa, spunând că nu-i va răspunde public celui care a scris așa ceva despre el.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane.

Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a declarat Salman Khan, potrivit zeenews.india.

Iulia Vântul și Salman Khan au o relație mai ferită de ochiul publicului, cei doi preferând intimitatea. De altfel, vedeta româncă a fost mereu rezervată în ce privește iubitul ei, preferând să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Capital.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Nu și-au primit BANII
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro