13 apr. 2021 | 18:02

Sora Anei Porgras a spus tot ce știe despre Zanni. Surpriză mare la Kanal D

Monden
Sora Anei Porgras a spus tot ce știe despre Zanni. Surpriză mare la Kanal D

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor, după ce Jador a propus-o spre eliminare în Consiliu. După ce a revenit în țară, fosta gimnastă a participat la o emisiune alături de sora ei, Georgiana.

Sora Anei Porgras a dat-o de gol pe fosta concurentă Survivor

Georgiana a făcut câteva declarații neașteptate despre relația dintre Ana Porgras și Zanni. S-a vorbit mult despre relația Faimoasei cu Zanni, fiind multe speculații în ceea ce privește o potențială relație de dragoste între cei doi.

Ana Porgras a fost eliminată după ce Jador a propus-o spre eliminare, însă fără să vrea sau să se aștepte la o astfel de mișcare.

Acum, Ana Porgras și sora ei au venit în emisiunea Teo Show. Fosta concurentă a povestit că îi este dor de competiția de la Survivor. Sora ei a dat-o de gol pe Ana, în ceea ce privește relația cu Zanni.

„Am vrut să mă mut în Italia, să stau cu mama şi sora. Dar nu m-am adaptat. E greu să fim la distanţă, mai ales cu pandemia. De Paşte o să fim împreună, plec în Italia”, a spus Ana.

Întotdeauna ne spunem una alteia dacă nu ne place bărbatul ales sau nu. Şi nu o privim niciodată ca o răutate, ci ca un sfat”, a spus Georgiana, sora Anei Porgras.

Georgiana: „Ana ar avea timp de o noapte cu Zanni”

Sora fostei gimnaste a fost pusă în fața unei provocări. Ea a trebuit să aleagă din mai mulți bărbați celebri care s-ar potrivi cu sora ei. Cu această ocazie, a scăpat și un porumbel.

„Cred că Ana s-ar căsători cu șeicul, a spus Georgiana

Da, că le are harem și ar lăsa-o liniștită. Și ar avea timp”, a spus Bursucu.

Ar avea timp de o noapte cu Zanni!, a spus Georgiana, răzând.

Ana și Zanni au o relație deosebită, lucru pe care l-au declarat amândoi în mai multe rânduri. Cu toate acestea, între cei doi nu ar fi vorba decât de o prietenie foarte strânsă. Mai mult, fosta gimnastă i-a spus lui Zanni că îl așteaptă la ea acasă, după terminarea competiției Survivor.

„Jador a mai afirmat o data treaba asta, ca as fi „iubita lui Zanni”. Si l-am corectat eu. Nu suntem iubiti. Nici cuvantul prieten nu e de ajuns. Avem o conexiune cu sufletul, e peste iubiți. Sunt langa el cu tot sufletul si el e alaturi de mine. E un scump!” a mai spus Ana Porgras.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
O nouă minivacanță pentru români. Mai multe zile libere în 2025
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Taxați în plus. Decizie pentru românii care conduc benzină și motorină. Se aplică din 14 octombrie
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Sfânta Parascheva 2024: tradiții și obiceiuri pe 14 octombrie. Ce să faci și de ce sunt importante visele din noaptea de dinainte
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro