12 feb. 2021 | 10:04

Serghei Mizil, nicio șansă la tribunal. Judecătorii au luat decizia surpriză

Monden
Serghei Mizil, nicio șansă la tribunal. Judecătorii au luat decizia surpriză
Serghei Mizil, nicio șansă la tribunal. Judecătorii au luat decizia surpriză

Serghei Mizil a pierdut în fața legii. Cu ce probleme legale s-a confruntat omul de afaceri și ce i s-a întâmplat acestuia.

Serghei Mizil, certat cu legea

Serghei Mizil s-a confruntat cu probleme legale. Omul de afaceri figura cu datorii la stat, iar Fiscul nu l-a iertat. S-a ajuns până în instanță unde, afaceristul a pierdut inițial, dar a depus contestație, scrie cancan.ro.

Serghei Mizil a dus o luptă cu cei de la ANAF. Se vorbea despre proprire si executare silită, iar apoi s-a ajuns în instanță. Dupa trei termene afaceristul a pierdut, însa, a depus contestație. În urmă cu câteva zile Judecătoria Sectorul 1 dădea verdictul în cazul omului de afaceri.

”Admite excepţia netimbrării. Anulează contestaţia la executare ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.02.2021”. Așa că mai rămâne o șansă pentru Serghei Mizil.

Afaceristul: „Cu mama n-am avut o legătură”

Omul de afaceri este o prezență constantă în showbiz-ul românesc. Serghei Mizil este considerat a fi o persoană excentrică și nonconformistă. Afaceristul deține o avere impresionanta si nu s-ar părea că duce grija zilei de mâine. A început sa facă afaceri încă de pe vremea comunismului. Familia lui era apropiată a familiei lui Ceaușescu. Încă de atunci Serghei călătorea în străinătate de unde achiziționa diverse lucruri. Ulterior le vindea în țara, unde acestea lipseau cu desăvârșire la vremea respectivă. Așa a ajuns să câștige sume impresionante de bani.

”Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate. Eu zic că semăn cu ea”, declara Serghei Mizil în urmă cu mai mult timp.

Odată cu trecerea timpului acesta și-a dezvoltat afacerile, devenind cunoscut în acest mediu.A fost proprietarul mai multor restaurante din Capitală. În prezent se ocupă cu imobiliarele, afacere în care ar fi investit nu mai puțin de 700.000 de euro. Acest domeni, se pare că este de succes pentru afacerist.

”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe”, a declarat, acum ceva vreme, Serghei Mizil.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro