ANAF e pe urmele lui Serghei Mizil. Ce a făcut afaceristul, e în mare pericol

ANAF e pe urmele lui Serghei Mizil. Ce a făcut afaceristul, e în mare pericol
Serghei Mizil ar avea probleme cu ANAF

ANAF e pe urmele lui Serghei Mizil. Ce a făcut afaceristul, e în mare pericol. De ce a intrat vedeta în vizorul inspectorilor anti-fraudă, citiți în rândurile de mai jos.

ANAF a pus ochii pe Serghei Mizil și vrea să îl execute silit. Omul de afaceri se jură că este coincidență de nume

Serghei Mizil a intrat în vizorul Autorității Naționale de Administrare Fiscală, scrie cancan.ro. Astfel, Serghei Mizil se confruntă cu unele probleme de natură fiscală. Cel mai dur personal din țară, a intrat în atenția Fiscului, care în urma unei acțiuni judecătorești a decis ”execute” conturile.

Serghei Mizil, însă, nu s-a lăsat intimidat de faptul că a pierdut în primă instnață și a atacat cu apel decizia judecătorilor. Potrivit unor surse din mediul judiciar, la începutul lunii februarie, Serghei Mizil ar urma să se prezinte din nou în fața instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, moment în care se va judeca contestația la executare depusă de acesta.

Serghei Mizil se jură că nu are nicio problemă cu ANAF

Pe de altă parte, Serghei Mizil neagă faptul că ar avea vreo problemă cu ANAF. În plus, Serghei Mizil susține cu tărie existența unei concidențe de nume, ceea ce este puțin probabil. De asemenea, în modul său caracteristic, Serghei Mizil, pus pe glume, ca întodeauan, nu a ezitat să le transmită ”numai lucruri de bine” ANAF-ului.

Serghei Mizil este băiatul lui Paul Niculescu Mizil, fost lider comunist. Pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, Serghei Mizil făcea parte deja din cercurile importante și reușea să facă foarte mulți bani.

Serghei Mizil, bișnițar comunist

Mai exact, Serghei Mizil se ocupa cu bișnița. Bărbatul aducea în țară foarte multe lucruri de peste hotare și le vindea contra unor sume de bani foarte mari.

Serghei Mizil vindea aproape orice, începând cu electrocasnice, casetofoane, aparate de video, televizoare, până la haine de calitate, care pe vremea comunismului nu se găseau la noi în România.

Serghei Mizil, prieten la cataramă cu Nicu Ceaușescu

Și pentru că era băiatul unui lider comunist, Serghei Mizil avea prieteni care se învârteau în aceleași cercuri. Serghei Mizil își petrecea timpul cu Nicu Ceaușescu și cu Jean Maurer, fiul fostului premier comunist I.G. Maurer.

Anii s-au scurs, iar Serghei Mizil și-a transformat radical stilul de viață. Acum este un om de afaceri respectat. De asemenea, Serghei Mizil a studiat artele plastice. Nu s-a ținut de această meserie și a renunțat la ea preferând să se implice într-un domeniu mai profitabil. Astfel Serghei Mizil și-a deschis două restaurante în București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI