Cum arată familia lui Serghei Mizil. Fiicele afaceristului sunt frumoase foc și nu seamănă cu el

Cum arată familia lui Serghei Mizil. Fiicele afaceristului sunt frumoase foc și nu seamănă cu el
Serghei Mizil si-a prezentat familia intregii Romanii

Cum arată familia lui Serghei Mizil, de fapt. Fiicele afaceristului sunt frumoase foc și nu seamănă cu el.

Serghei Mizil și-a prezentat întreaga familie la televizor. Omul de afaceri a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui

Cum arată familia lui Serghei Mizil este întrebarea pe care și-a pus-o toată lumea. Fiicele omului de afaceri sunt frumoase foc și nu seamănă deloc cu tatăl lor. Pe Serghei Mizil toți românii îl știu, în marea lor parte de la televizor, omul fiind un inivitat obișnuit al  multor televiziuni.

Puțină lume știe însă că excentricul afacerist are două fiice superbe, dar și un nepoțel de care este foarte mândru. Serghei Mizil a venit pentru prima dată cu familia la TV, unde a oferit un interviu emoționant, dar în stilul lui, așa cum i-a obișnuit pe români.

Excentricul Serghei Mizil are două fiice și un nepot. Spune că nu pune preț pe bani

Astfel, s-a aflat că excentricul afacerist are două fiice frumoase, iar una dintre ele deja i-a dăruit un nepot. Serghei Mizil, din propria sa casă, a oferit un interviu, alături de fiicele sale, Smaranda și Ana, dar și de nepotul său.

Serghei Mizil s-a arătat foarte mândru de familia pe care o are și a mărturisit că niciodată nu a pus preț pe bani.

Serghei Mizil a avut tot timpul bani. La Revoluție, omul de afaceri avea deja câteva vile

La mine banii nu prea au avut valoare, eu am fost la fel tot timpul. Revoluția m-a prins cu niște vile și cu ajutorul cui, nu mai spun cui, am stat vreo 7 ani fără adresă! Nu mă interesează aspectul material”, a spus Serghei Mizil, potrivit spynews.ro.

Omul de afaceri a mărturisit care este dorința lui cea mai mare. Binențeles, dorința ține de familia lui, respectiv de una dintre ficele sale.

Sergehi Mizil și-a spus cea mai mare dorință în fața telespectatorilor

Chiar dacă nu îi place să i se spună niciodată bunic, ci să fie mereu strigat pe nume, Serghei Mizil a mai declarat că vrea ca fiica sa, Ana, să-i aducă pe lume încă un nepot. Serghei Mizil a ținut să precizeze că nu-l interesează prea mult dacă se mărită sau nu, însă important e să mai facă un copil.

Vreau să-și facă o familie și Ana, să facă un copil, familie nu prea mă interesează! Să aibă și ea un copil”, a mai spus Serghei Mizil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI