12 nov. 2020 | 11:55

Andreea Bălan radiază de fericire! Ce a dezvăluit despre relația cu Tiberiu Argint

Monden
Andreea Bălan radiază de fericire! Ce a dezvăluit despre relația cu Tiberiu Argint
Andreea Bălan, dezvăluire despre relația cu Tiberiu Argint: vrea să țină idila departe de ochii lumii

Andreea Bălan a fost prezentă de cu seară în platoul emisiunii ”XNS”, de la Antena 1, unde a povestit despre cel mai recent episod dificil din viața sa, momentele petrecute în spital și grijile care au năpădit-o în acele clipe. Vedeta este bine acum din toate punctele de vedere. Pe lângă cele două fetițe ale sale cu George Burcea, cu care se află în divorț, cel care contribuie la fericire este și noul partener, Tiberiu Argint, despre care solista nu vrea să discute mai mult decât a făcut-o deja.

Andreea Bălan, departe de furtunile sentimentale. Artista radiază și spune că are parte de sprijin sentimental total din partea lui Tiberiu Argint

Înainte cu o săptămână de a ajunge din nou într-un moment dificil, Andreea Bălan îi spunea lui Dan Capatos că este fericită și că și-a regăsit liniștea după năvala de întâmplări sentimentale care au destabilizat-o.

„Îmi spuneai că ești fericită, împlinită, că se ordonează lucrurile, și la două zile a apărut beleaua asta (n.r. urgența medicală). Mă gândea, incredibil ghinion. Când i se adeverește ceva, apare asta. Presupun că nu s-a adeverit vorba aia românească că un ghinion nu vine niciodată singur”, i-a spus Capatos Andreei Bălan în emisiunea de la Antena 1 pe care acesta o realizează.

Fără să ezite, cântăreața a spus fermă că are în continuare parte de sprijin sentimental total: „Sunt liniștită, sunt fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an de zile. În februarie se face un an. Acum sunt foarte liniștită și mă concentrez foarte mult pe fetele mele”, a declarat Andreea Bălan.

„Vreau să țin asta pentru mine. Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc”

Schimbarea este că, față de relațiile anterioare, de această dată, cântăreața intenționează să țină povestea de dragoste cu Tiberiu Argint departe de ochii lumii. De altfel, cei doi sunt de câteva luni bune împreună și numai imaginile fotoreporterilor le-au dat de gol idila, niciunul dintre ei afișând vreo apropiere față de celălalt în alt context sau mediu.

„Vreau ca această parte personală din viața mea să o țin pentru mine. Nu am putut să ascund nimic și nici nu am vrut să ascund nimic. Toată viața mea am fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat. Deocamdată, această parte o țin pentru mine, iar când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc. Mi se pare foarte interesant să o țin pentru mine. E important să ai sprijin, să ai susținere și să fie cineva lângă tine”, a completat artista.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro