George Burcea nu a avut de ales! Ce a cerut acum Andreea Bălan, în plin divorț

George Burcea nu a avut de ales! Ce a cerut acum Andreea Bălan, în plin divorț
George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Bălan? Imaginea care l-ar fi dat de gol pe actor

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea a zguduit showbizul, iar acum a început oficial ”războiul” dintre ei. Artista a depus acțiunea în instanță.

Andreea Bălan a depus acțiunea de divorț

La scurt timp după ce instanțele din România și-au reluat activitatea, când s-a încheiat starea de urgență, Andreea Bălan a depus acțiunea de divorț. Potrivit cancan.ro, ”războiul” dintre artistă și fostul ei soț se va duce în fața magistraților de la Judecătoria Buftea.

Aparent, procesul de divorț, care se anunță a fi unul aprig și de lungă durată, se va desfășura ”în secret”, iar asta pentru că, Andreea a cerut ca procesul să se judece în spatele ușilor închise.

Aceasta a continuat seria dezvăluirilor despre despărțirea de George Burcea, artista făcând și un vlog pe canalul ei de YouTube în care a spus deschis ce anume nu a mai funcționat între ea și tatăl fetițelor sale. În afară de comportamentul acestuia, care devenise tot mai ciudat, Andreea Bălan crede că în căsnicia lor au existat probleme și din cauza traumelor din copilărie ale soțului ei.

Andreea Bălan a povestit că George Burcea nu a vrut să fie ajutat și și-a dorit o altă viață, fapt pentru care a renunțat la cea de familist. Într-o emisiune tv, artista a mai specificat un lucru, spunând că George Burcea pare că este mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el și este împăcat cu alegerile pe care le-a făcut și cu noua sa viață.

A dorit să își întemeieze o familie

Andreea Bălan dezvăluia că, atunci când a împlinit vârsta de 32 de ani, scopul ei a fost să își întemeieze o familie și să aibă copii.

„Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fii mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative”, preciza Andreea Bălan.

Urmăriți Playtech.ro și pe