05 mai 2024 | 07:46

Știai că pe YouTube poți să te și joci, nu numai să te uiți la clipuri? Metoda simplă prin care faci asta

ACTUALITATE
Știai că pe YouTube poți să te și joci, nu numai să te uiți la clipuri? Metoda simplă prin care faci asta

Se poate spune YouTube este un ocean nesfârșit de conținut pentru toate tipurile de public, indiferent de preferințe.

Cu toate astea, platforma nu este doar pentru streaming video, deoarece acum poți juca jocuri gratuite în browser în noua sa catalog Playables.

Ce sunt Playables-urile de pe YouTube

Secțiunea Playables de pe YouTube este o categorie specifică dedicată unei varietăți de jocuri jucabile direct în versiunea de browser a site-ului.

Majoritatea jocurilor sunt pur și simplu portări ale unor jocuri existente de pe dispozitivele mobile, dar nu necesită o descărcare separată.

Deoarece multe dintre jocurile sunt deja disponibile pe dispozitivele mobile, selecția gratuită de pe YouTube este accesibilă doar prin intermediul site-ului de browser și nu în aplicație.

Pentru a le găsi, navighează pur și simplu către bara laterală din partea stângă a ecranului de pe pagina de start a YouTube și derulează în jos până când găsești secțiunea Playables.

De ce să joci jocuri aici

Catalogul de jocuri de pe YouTube este, de asemenea, disponibil pe dispozitivele mobile, deci nu este necesar să le joci într-un browser dacă ai deja un smartphone.

Cu toate acestea, majoritatea titlurilor disponibile sunt destul de simple și nu merită să-ți ocupi spațiul pe telefon sau tabletă.

În plus, YouTube îți salvează progresul pentru toate jocurile din secțiunea Playables atât timp cât ești autentificat cu un cont YouTube.

Asta înseamnă că scorurile tale mari, progresul în niveluri și alte statistici nu vor dispărea niciodată dacă decizi să revii mai târziu.

Deoarece sunt controlate cu mouse-ul în loc de ecran tactil, acest lucru îți oferă o modalitate alternativă de a juca unele dintre ele care poate oferi o precizie suplimentară.

Controllerele terților nu sunt acceptate în prezent pentru niciunul dintre jocuri, și nu par să existe planuri de a schimba acest lucru.

Este neclar în prezent dacă YouTube are planuri de a actualiza această secțiune cu jocuri noi în viitor, dar există 72 de titluri diferite disponibile gratuit.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele