08 oct. 2023 | 17:11

Diferența de vârstă dintre Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, și soția lui. Puțini știu cine este femeia din viața vedetei Pro TV VIDEO

VIDEO
Diferența de vârstă dintre Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, și soția lui. Puțini știu cine este femeia din viața vedetei Pro TV VIDEO

Actorul care îl joacă pe Bobiță din Las Fierbinți trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Cătălina, soția lui de mai bine de două decenii. Puțini știu cine este femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Bobonete. S-au cunoscut când ea avea doar 12 ani. Ce diferență de vârstă îi „desparte”. Foto

Mihai Bobonete alaturi de Catalina sotia lui

Prin ce s-a făcut remarcat Mihai Bobonete

Este greu de crezut că Mihai Bobonete mai are nevoie de o prezentare complexă. În vârstă de 43 de ani, actorul de stand-up comedy este unul dintre cei mai apreciați din țara noastră. Prin prisma meseriei pe care o practică, are parte de multă expunere publică.

Cel mai cunoscut a devenit după rolul impresionant al lui Bobiță, pe care îl joacă în serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro TV. Dacă activitatea lui profesională este accesibilă oricărui curios, puțini sunt cei ce știu detalii din viața personală a vedetei, fiindcă își ține familia cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Mihai Bobonete alaturi de sotia Catalina

Cum s-a cunoscut cu soția lui, Cătălina

Mihai Bobonete este căsătorit de mai bine de două decenii cu Cătălina. Se cunosc încă din perioada adolescenței. Actorul avea atunci în jur de 14 ani; tocmai fusese admis la liceul din Slobozia. La vremea respectivă, cea care avea să-i devină parteneră de viață era în vârstă de 12 ani.

Vedeta Pro TV-ului a cunoscut-o pe Cătălina la o petrecere, unde fata a mers împreună cu sora ei. A invitat-o la un dans, iar din acel punct totul s-a transformat într-o… poveste. Mihai Bobonete nu-și mai amintește cum a cucerit-o pe partenera lui de viață, având în vedere că ambii erau adolescenți.

Diferenta-de-varsta-dintre-Bobon sotia Catalina

Când s-au căsătorit Bobonete și Cătălina

Mihai Bobonete și Cătălina s-au plăcut, au început să iasă împreună, după care au decis să formeze un cuplu. S-au iubit – și se iubesc – foarte mult, drept dovadă fiind faptul că încă formează o familie. S-au cununat din punct de vedere legal în anul 2003, însă nunta religioasă a avut loc mult mai târziu.

Actorul de stand-up comedy și partenera lui de viață au decis să celebreze nunta religioasă după 15 ani de la momentul în care s-au cununat legal. Evenimentul a avut loc într-un cadru relaxat, pe o plajă. Erau deja părinții a doi copii frumoși: Maria și Octav.

Diferenta-de-varsta-dintre-Bobon- catalina

Ce diferență de vârstă este între cei doi soți

Între Mihai Bobonete și partenera lui de viață nu este o diferență foarte mare de vârstă. Actorul de la Pro TV este cu doar trei ani mai în vârstă decât Cătălina. Vedeta a împlinit 43 de ani în iunie 2023, iar soția lui 40 de ani în luna mai a anului curent.

Dacă Mihai Bobonete a ales să activeze într-un domeniu prin care are parte de multă expunere publică, nu la fel a procedat Cătălina, care este o fire mai discretă. Partenera de viață a vedetei a absolvit Facultatea de Psihologie și, în prezent, activează ca make-up artist.