Video Momentul când un urs deschide și închide ușa locuinței pe care o vizitează. Avem de-a face cu un „musafir manierat”

Video Momentul când un urs deschide și închide ușa locuinței pe care o vizitează. Avem de-a face cu un „musafir manierat

Animalele sălbatice deseori vizitează așezările umane, lucru cunoscut de la noi din România când coboară din păduri după hrană. Ei bine, există și animale mai „manierate”, astfel că un urs deschide și închide ușa locuinței pe care o vizitează.

Un videoclip cu un urs a ajuns viral după ce, proprietara casei căreia ursul i-a trecut pragul l-a urcat în mediul online. Cu toate că inițial nu ți s-ar părea ceva ieșit din comun, află că ursul în cauză dă dovadă de o eleganță ieșită din comun, fără a lăsa ușa deschisă.

Un urs negru a venit în vizită la o casă din New Jersey, Statele Unite ale Americii. Ursul îndemânatic s-a descurcat cum a putut și a deschis clanța ușii cu gura. Pentru a nu da dovadă de lipsa manierelor, același urs a considerat că ușa ar trebui închisă înapoi, lucru pe care l-a și făcut tot cu ajutorul gurii sale.

Imaginile inedite cu un urs care vizitează o locuință

Proprietarul casei este Susan Kehoe care a surprins întreaga întâmplare într-o înregistrare video. Dacă alte persoane ar fi tras sperietura vieții să se vadă cu ursul în pragul casei, Kehoe a vorbit cu ursul de parcă ar fi fost un copil mic pe care îl îndemna să plece de acasă.

Cumva, proprietarea casei parcă a știut că ursul gentilom nu și-a terminat spectacolul și i-a cerut animalului sălbatic să închidă ușa, lucru care s-a întâmplat în scurt timp de la cerința acesteia. Susan Kehoe spune că se simte încrezătoare și că știe ce anume să facă și cum anume să se comporte în așa fel încât ursul să nu devină agresiv și să lase deoparte latura „umană”.

Desigur, încrederea femeii are și un motiv bine-întemeiat în spate pentru că Susan este un biolog care se ocupă cu studiul urșilor negri. Momentul inedit a ajuns viral pe internet și arată o latură mai puțin cunoscută a celor din lumea celor care nu cuvântă, potrivit CNN.