O minoră a fost luată cu forța din Pitești. Fata de 15 ani a fost găsită

O minoră a fost luată cu forța din Pitești.  Fata de 15 ani a fost găsită

Fata de 15 ani răpită joi a fost găsită în municipiul Piteşti. Anunțul a fost făcut de IGPR, care a precizat că aceasta nu a fost victima altei infracţiuni.

Copilă de 15 ani, răpită în Pitești. Organele de ordine au dat alarma

„În urmă cu puţin timp, minora Mustaţă Petruţa fost identificată în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată”, a transmis Poliţia Română.

Știrea inițială: Autoritățile din Pitești sunt în alertă, după ce o minoră de 15 ani a fost răpită, joi, din oraș. Se pare că trei persoane care nu au putut fi identificate au luat-o pe fată. Indivizii ar fi plecat imediat, cu un autoturism marca VW Sharan.

Anunțul a fost făcut de Poliția Română, prin intermediul unui comunicat de presă.

Adolescenta a fost răpită din fața blocului de trei bărbați care au băgat-o într-o mașină gri cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care ar fi plecat în direcția Bascov. Imediat a fost constituită o celulă de criză și polițiștii din toată țara au fost mobilizați.

”La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești,județul Argeș. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov. Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză”, se arată în comunicatul transmis de polițiști.

Autoturismul a fost dat în urmărire, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor.

”Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor. Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră. Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112. Vă reamintim că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă. Vă mulțumim pentru sprijin!”

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Citește și:
Etichete: