Două adolescente din Galați au fost călcate cu mașina pe trecerea de pietoni. Camerele au surprins tot momentul

Două adolescente din Galați au fost călcate cu mașina pe trecerea de pietoni. Camerele au surprins tot momentul

Incident grav petrecut marți după-amiază, pe o trecere de pietoni din Galați. Șoferul unui autoturism marca BMW a spulberat două adolescente în vârstă de 15 și 16 ani. Pe lângă cele două fete care au fost lovite în timp ce traversau regulamentar, încă o femeie se afla pe trecerea de pietoni, însă aceasta a reușit să se ferească la timp.

O mașină a spulberat două adolescente, pe trecerea de pietoni, în Galați

Potrivit martorilor de la fața locului, se pare că una dintre fete a fost trântită la pănânt, iar cealaltă fată a fost târâtă pe capotă și aruncată câțiva metri în aer.

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului, iar un echipaj medical le-a acordat celor două minore au acordat fetelor îngrijiri medicale după care le-au transportat la Spitalul Anton Cincu pentru mai multe investigații.

Șoferul implicat în incident, în vârstă de 26 de ani, a fost testat cu etilotestul însă rezultatul a fost negativ. Organele de ordin au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Accidente cu tramvaie, în Capitală. Două incidente de acest fel au avut loc în ultimele zile

Tot ieri, un accident mai puțin obișnuit a avut loc în sectorul 5 al Capitalei. Un tramvai și o mașină au intrat în coliziune lângă mall-ul Liberty Center. De altfel, un alt tramvai a spulberat duminică patru mașini.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată chiar în tramvai se poate observa cum doi oameni erau să moară nevinovați în tramvai. După ce a ajuns în zona Bulevardului Timișoara, la intersecția cu Valea Oltului și, exact în momentul în care ar fi trebuit să oprească în stație pentru a prelua anumiți călători, și-a continuat în mare viteză drumul.

După ce a intrat în mai multe mașini, vatmanul a oprit într-un final tramvaiul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în coliziune. Polițiștii au declarat că accidentul s-a produs din cauză că vatmanul nu a fost atent, având în vedere că tramvaiul se apropia în zona respectivă de o stație în care se aflau călători, ceea ce îl făcea să fie suficient de vigilent.

 

 

 

Citește și:
Etichete: