10 oct. 2022 | 19:38

Cum ajungem să plătim pentru WhatsApp, lunar: detaliile abonamentului, confirmate

ACTUALITATE
Cum ajungem să plătim pentru WhatsApp, lunar: detaliile abonamentului, confirmate

Whats App a pus la dispoziție câteva servicii premium, cum ar fi servicii de apelare și mesagerie instantanee, care vor veni cu abonamentul premium WhatsApp.

WhatsApp, o platformă de mesagerie instantanee, a fost mereu interesată să adauge funcții noi în mod regulat.

Se pare că WhatsApp ar oferi câteva funcții suplimentare utilizatorilor săi de afaceri premium pentru a le oferi modalități de a ajunge la clienții lor ușor și eficient.

Acum, WABetaInfo a raportat că platforma de mesagerie a început să testeze planul de abonament pentru anumiți utilizatori de afaceri cu cea mai recentă actualizare beta pe Android și iOS prin Magazin Play și TestFlight.

Potrivit raportului WABetaInfo, serviciul de abonament plătit al WhatsApp va fi o caracteristică opțională pentru utilizatori. Aceasta înseamnă că utilizatorii Business sunt liberi să aleagă dacă doresc să plătească o sumă suplimentară pentru a utiliza funcțiile adiționale.

Funcții noi

Utilizatorii WhatsApp Business pot activa serviciul de abonament din „Setări”. Conform rapoartelor, utilizatorii care fac parte din testarea beta ar fi martorii unei noi secțiuni numite WhatsApp Premium. Atingerea opțiunii le va permite să se aboneze la plan prin efectuarea plății.

Taxa de abonament cu siguranță va fi diferită de la o țară la alta.

Se pare că WhatsApp intenționează să ofere de acum două beneficii principale, care includ – capacitatea de a crea o legătură de afaceri personalizată și suport îmbunătățit pentru mai multe dispozitive. Funcția de link personalizat pentru afaceri le-ar permite utilizatorilor să creeze un link comercial și să îl partajeze cu clienții lor pentru a vedea pagina de afaceri și a-și face publicitate.

Un astfel de link poate fi schimbat la fiecare 90 de zile.

Abonații WhatsApp Premium vor putea asocia până la 10 dispozitive cu contul lor principal și le va permite să gestioneze mai mulți clienți simultan folosind WhatsApp.

Deoarece proiectul este încă în versiune beta, WhatsApp nu a dat nicio declarație oficială.