Vestea zilei de la Digi RCS RDS: așa îți dai seama că nu mai pleacă nicăieri

Vestea zilei de la Digi RCS RDS: așa îți dai seama că nu mai pleacă nicăieri

Digi RCS RDS continuă să facă valuri pe piața din România, pe toate fronturile. Întâi a început cu prețuri din ce în ce mai mici la conectivitatea internet. Ulterior, a continuat cu sume fabuloase virate către bugetul de stat.

Cel mai mare furnizor de internet de pe teritoriul României continuă să facă valuri la nivel național. Indiferent dacă te uiți la prețurile solicitate clienților pentru telefonie, internet sau televiziune, este clar că Digi RCS RDS trage foarte tare în această perioadă pentru creșterea cotei de piață. Profitul contează mai puțin. Important este ca gigantul autohton să aibă abonați, oameni care îi aduc în fiecare lună bani la trezorerie. Așa ajungi și la cifrele de mai jos.

Digi RCS RDS, cel mai mare contribuitor la bugetul de stat

”Grupul DIGI a virat în primele patru luni ale anului peste 325 milioane de lei către bugetul de stat, din care 62 milioane lei în luna aprilie. Suma reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața din România.”, se arată în comunicatul companiei românești.

Informația legată de perioada ianuarie – aprilie vine după ce, în primul trimestru al acestui an, grupul a avut o contribuție de 263 de milioane de lei la bugetul de stat, conform datelor gigantului în telecomunicații. Cu aceeași ocazie, Digi RCS RDS profită de ocazie pentru a se lăuda cu victoriile din ultimii ani.

”Compania este liderul serviciului de internet fix pe piața autohtonă, dar și pe segmentul de televiziune pay-tv, potrivit datelor oferite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). În același timp, ocupă prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, cu peste 3.4 milioane de numere portate din 2008 și până în prezent, potrivit datelor furnizate de ANCOM și estimărilor companiei.”

Una peste alta, indiferent care este opinia ta pe marginea Digi RCS RDS, furnizorul de telefonie, internet și televiziune este cel mai important jucător de pe piața autohtonă și face o treabă foarte bună la capitolul profitabilitate.

Citește și: