Vestea zilei de la Digi RCS RDS, oferta pe care nu o poți refuza – ”Incredibil, dar Nelimitat”

Vestea zilei de la Digi RCS RDS, oferta pe care nu o poți refuza - ”Incredibil, dar Nelimitat”

Digi RCS RDS și-a făcut un obicei din a veni la înaintare, la intervale regulate de timp, cu o oferte menite să te aducă în curtea sa. Tocmai pentru că nu este prima, cea mai recentă ofertă este cu atât mai specială.

În perioada 2 mai – 30 iunie, operatorul autohton de internet și telecomunicații Digi RCS RDS desfășoară o campanie care merită toată atenția. Este vorba de ”Incredibil, dar Nelimitat”. Ideea din spate este de a oferit noilor clienți care intră în rețeaua Digi de la concurență o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de patru luni. Practic, acestea este bonusul de portare.

Digi RCS RDS vrea să te aducă cu orice preț în rețeaua sa

Indiferent dacă vrei să te duci într-un magazin Digi RCS RDS, dacă preferi soluția online sau telefonică, oferta de portare este aceeași.

”DIGI marchează începutul lunii mai cu lansarea campaniei „Incredibil, dar Nelimitat” și surprinde, în perioada 2 mai – 30 iunie, clienții noi și existenți, persoane fizice, cu o ofertă avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Astfel, clienții care își portează numărul la DIGI pe durata campaniei, beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 4 luni, atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la încheierea contractelor de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate* DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.”, se arată în comunicatul companiei pe marginea subiectului.

Cuvântul nelimitat din ofertă face referire la faptul că cei care optează pentru abonamentul de tip Optim Nelimitat la Digi RCS RDS au parte în mod autentic de beneficii nelimitate, indiferent dacă vorbim de trafic de internet sau minute în orice rețea fixă sau mobilă, SMS-uri în rețeaua Digi. La acestea se adaugă 3000 de minute internaționale în principalele rețele de telefonie din SUA, Canada, China și UE.

Citește și: