Un iPad, cât o vilă în Poiana Brașov: este din aur și are citate din Steve Jobs sau Tim Cook

Un iPad, cât o vilă în Poiana Brașov: este din aur și are citate din Steve Jobs sau Tim Cook

Caviar este o companie rusească a cărei popularitate a explodat în ultimii ani, deși este specializată în mod exclusiv pe ”împachetarea” unor gadgeturi existente în metale prețioase.

La fiecare câteva luni, cei de la Caviar dezvăluie ediții limitate ale produselor Apple cu carcasă din aur masiv, platină, titan sau alte metale prețioase. Până și o bucată din Lună a ajuns să fie integrată în carcasa unui astfel de gadget la suprapreț. De obicei, însă, rușii se rezumă doar la iPhone-uri. În 2021, au făcut însă o excepție și au lansat și câteva iPad-uri.

Noile gadgeturi din seria Diamond Apple și Grand Apple, ca de fiecare dată, utilizează metale prețioase în construcție, dar cel puțin unul dintre dispozitive duce ideea de extravaganță la un alt nivel. iPad Pro Grand Apple se va realiza într-un singur exemplar la prețul de 184.310 dolari, o valoare pe care o asociezi de obicei cu o casă impozantă într-unele dintre cele mai exclusiviste locații din România. De această sumă, îți poți alege tu capacitatea de stocare și hardware-ul, un iPad Pro 11 (2020) sau un iPad Pro 12.9 (2020).

Suma este justificată prin nu mai puțin de un kilogram de aur de 18 karate care formează o câmpie și un arbore de tip măr pe spatele dispozitivului. Gravate în câmpul de aur sunt niște citate din Steve Jobs și Tim Cook, liderii companiei Apple din ultimele decenii. ”Ai curajul să-ți urmărești inima și intuiția” este citatul din Steve Jobs și ”Lasă ca bucuria ta să vină din călătorie, nu dintr-un scop îndepărtat” este citatul din Tim Cook. 81 de diamante cu diametrul de 3 milimetri îmbracă merele din copacul de pe spate.

 

apple iPhone caviarCa alternative mai ”accesibile”, în jurul a 10.000 de dolari, Caviar a dezvăluit și noua colecție Diamond Apple de iPhone-uri și iPad Pro-uri. Acestea utilizează aur pe spatele carcasei, dar câmpul de la bază este din lemn de măr.

Nouă diamante naturale sunt integrate în aceste gadgeturi alături de un citat din Tim Cook. ”Viața este fragilă. Ziua de mâine nu este garantată, așa că fă tot ce poți.” Seria Diamond Apple va include 99 de dispozitive. Un clip de prezentare te ajută și mai mult să înțelegi despre ce este vorba.