Donald Trump iese la lumină, din nou: ce a spus despre Twitter, după ce a fost blocat pe platformă

Donald Trump iese la lumină, din nou: ce a spus despre Twitter, după ce a fost blocat pe platformă

La aproximativ o lună după ce a părăsit Casa Albă, Donald Trump a făcut primele declarații cu referințe la mai multe domenii de actualitate. Nu puteau lipsi referințele la rețele sociale, având în vedere că este blocat pe toate.

Fox News, Newsmax și OAN sunt trei posturi de televiziune americane cu o afinitate semnificativă pentru Donald Trump, iar în contextul decesului comentatorului conservator Rush Limbaugh, au profitat de ocazie pentru a-i lua un interviu fostului președinte american. În același context, Trump s-a bucurat că a putut devia discuțiile către subiectele sale preferate.

Din senin, fostul lider de la Casa Albă a spus că Twitter este plictisitor, după ce platforma i-a închis contul pentru că a provocat și încurajat asaltul asupra Capitoliului de pe 6 ianuarie 2021, soldat cu decesul a cinci persoane.

Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că „negociază cu mai multe persoane”. „Există, de asemenea, cealaltă opţiune, aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi [n.r. urmăritori] ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site”, a adăugat Trump, făcând aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Nu puteau lipsi niște ofense gratuite la adresa actualului președinte american, pentru că vorbim totuși de Trump. Din acest motiv, a spus despre Joe Biden că s-ar putea ”să fie dus cu capul”. În ceea ce privește o posibilă candidatură în 2024, președintele s-a ferit să afirme dacă va mai încerca să fie sau nu președinte al SUA. „Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar”, a spus Trump atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie.”Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere”, a adăugat el.

La momentul de față, Donald Trump locuiește la Mar-a-Lago în Florida, după ce a părăsit Casa Albă. În opinia sa, alegerile prezidențiale care i-au adus înfrângerea au fost furate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: