Digi RCS-RDS și Vodafone ar trebui să fie atenți la rivalul Orange. Ce le dă acum clienților într-o ofertă, de nerefuzat

Digi RCS-RDS și Vodafone ar trebui să fie atenți la rivalul Orange. Ce le dă acum clienților într-o ofertă, de nerefuzat

Orange, liderul pieţei telecom din România, a lansat noi oferte pentru abonamentul său de telefonie mobilă YOXO, care poate fi contractat 100% digital.

“Pentru a sărbători primul an de funcţionare în România, YOXO lansează o ofertă aniversară limitată prin care utilizatorii pot primi până la 150% mai mulți GB de net la aceleași costuri cu care s-au obişnuit”, conform companiei.

YOXO este primul abonament de mobil 100% digital din România şi funcţionează în reţeaua 4G+ Orange. A apărut ca un răspuns la nevoile utilizatorilor de telefonie mobilă care îşi doreau mai multă flexibilitate şi control al costurilor. Practic, acest serviciu a fost dezvoltat împreună cu utilizatorii săi, de aceea toate funcțiile noi au apărut ca urmare a feedbackului primit de la clienți.

O experiență simplă și utilă

Totodată, dezvoltarea şi lansarea de noi funcţionalităţi sunt prioritizate în funcţie de solicitările clienţilor, iar ofertele şi conţinutul de pe site şi din aplicaţie sunt adaptate pe baza recomandărilor acestora. YOXO este disponibil şi prin intermediul eSIM, cartela virtuală care îți permite  să se conectezi dispozitive compatibile la reţeaua Orange fără să ai nevoie de un SIM fizic.

„Posibilitatea de portare rapidă din orice reţea direct din aplicaţia YOXO, gestionarea abonamentului şi a plăţilor de pe telefonul mobil, precum şi posibilitatea de a adăuga noi opţiuni atunci când este nevoie sunt principalele beneficii utilizate de către clienţii YOXO. De aceea, flexibilitatea şi libertatea de gestionare a abonamentului în funcţie de nevoile punctuale ale fiecărui utilizator s-au dovedit a fi cheia către o relaţie deschisă cu consumatorii. Transformăm, astfel, abonamentul digital într-o experienţă din ce în ce mai simplă şi utilă pentru toţi clienţii noştri”, a declarat Anca Veluda, head of digital în cadrul Orange.

Clienţii YOXO care şi-au facut abonament înainte de 21.10.2021 pot trece la noua oferta de abonamente începând cu 10 noiembrie 2021, din aplicaţie, în secţiunea Abonamentul meu.

Citește și: