Dacă n-ai bani de cel mai așteptat automobil din istoria modernă, poți să-ți iei un Cybertruck de jucărie

Dacă n-ai bani de cel mai așteptat automobil din istoria modernă, poți să-ți iei un Cybertruck de jucărie

În acest moment, este corect să numim Tesla Cybertruck una dintre cele mai așteptate mașini din istoria modernă a automobilelor.

Dar dacă nu ai făcut o precomandă sau, pur și simplu, nu îți poți permite prețul automobilului de 70.000 de dolari, există o nouă modalitate de a intra în acțiune: o nouă ediție-limitată Hot Wheels Cybertruck, controlat de la distanță. Și vei scoate din buzunar doar o sută de dolari.

Hot Wheels R / C Cybertruck este o versiune la scară 1:10 a pick-up-ului electric al lui Elon Musk. La fel ca Cybertruck, îl poți conduce, dar cu o vitezp de până la 19 km/h. Telecomanda în sine este concepută pentru a arăta ca o roată a Cybertruck-ului, iar camionul are faruri și stopuri funcționale, cu o încărcare a bateriei care va dura trei ore pentru a ajunge la putere maximă și va dura aproximativ 30 de minute.

De asemenea, vine cu un Cyberquad miniatural cu rulare liberă (adică nu este controlat de la distanță), modelat după viitorul ATV al Tesla, care ar trebui să fie un accesoriu opțional în viitoarele vânzări Cybertruck.

Nu este prima dată când Mattel lansează un Cybertruck controlat de la distanță. Anul trecut, au anunțat două modele, o replică la scară 1:64 (care a costat 20 de dolari) și o replică la scară 1:10 (aproximativ 400 de dolari). La fel ca versiunea reală a Tesla, au devenit deja mai ieftine – și, de asemenea, au fost întârziate semnificativ. Mulți cumpărători de R / C Cybertruck nu primesc, din păcate, versiunile Micro MuskMachines la timp pentru vacanța de Crăciun.

Cybertruck-ul de la Tesla a ieșit pe străzi. Și deja a încălcat reguli de circulație

Poate că vor avea mai mult noroc cu noua ediție, care pare a fi mai cool, mai ieftină și cu o ofertă mai abundentă. Clienții pot cumpăra până la două R / C Cybertrucks fiecare, la maximum cinci pe gospodărie. Ele vor fi puse în vânzare pe 21 mai și se așteaptă să fie livrate în septembrie.

Tesla și-a scos prototipul Cybertruck pentru o plimbare prin New York recent, înainte de episodul CEO-ului Elon Musk din emisiunea de pe SNL.

Producătorul de mașini electrice a postat pe Twitter un videoclip cu Cybertruck care conducea în weekend prin Radio City Music Hall. Camionul electric poate fi văzut în clip cu farurile foarte intense care ar irita cu siguranță pe oricine conduce în fața vehiculului.

Camionul a fost reperat și când circula prin Times Square și întoarcea capul pietonilor din zonă. Dar, deși Cybertruck a fost cu siguranță senzația weekend-ului în New York, se pare că această primă călătorie nu a respectat întocmai legile de circulație din oraș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: