Cele mai populare căști fără fire au devenit mai bune: Apple AirPods Pro

Cele mai populare căști fără fire au devenit mai bune: Apple AirPods Pro

Fără prea mult surle și trămbițe, fără o conferință specială sau un eveniment dedicat, Apple a lansat o nouă generație de AirPods, mai scumpe și mai deștepte decât cele din trecut.

Căștile Apple AirPods sunt cele mai populare de pe piață, când vine vorba de soluții complet fără fire care includ o autonomie decentă. Așa a fost de când s-au lansat, iar situația probabil că nu se va schimba curând. Cei de la Apple s-au gândit însă să lanseze o iterație un pic mai deșteaptă a lor, pentru cei mai pretențioși ascultători. Acestea au sufixul Pro, pentru că termenul cu pricina este la modă și, dintr-un punct de vedere, inspiră profesionalism.

Mai scumpe decât versiunea standard de Apple AirPods, căștile AirPods Pro vor putea fi achiziționat cu 250 de dolari în maxim o lună. Marea lor inovație constă în mecanismul de anulare activă a zgomotului de fond (noise cancelling) și a faptului că poți interacționa cu Siri prin intermediul căștilor fără să le atingi. Cu alte cuvinte, așteaptă în permanență să spui Hey Siri.

Cei de la Apple sunt opimiști că ar oferi și o calitate sporită a experienței audio, cu parametrii precum Adaptive EQ, dar acest detaliu trebuie testat. În plus, se pare că integrează un sistem de inteligență artificială intitulat Adaptive EQ care ajustează redarea frecvențelor joase și înalte la urechea ta, în timp real. Un amplificator integrat este responsabil de sunt ”pur și incredibil de clar”. Din nou, astfel de detalii trebuie verificate obiectiv.

Tot pentru a îmbunătăți calitatea audio și izolarea de mediul ambiant, căștile sunt livrate cu mai multe capete de silicon, iar un test audio verifică obiectiv care îți oferă o izolare mai bună. Sunt certificate IPX4 pentru rezistență la transpirație, dacă le iei cu tine la sală. Autonomie promisă este de 5 ore fără noise cancelling. Dacă activezi acea funcție, scade la 4,5 ore de muzică sau 3,5 ore vorbit la telefon. Împreună cu carcasa, ar trebui să sari la 24 de ore departe de priză. Carcasa se încarcă wireless. Vor ajunge în magazine începând cu 30 octombrie.

apple airpods pro upgrade