Telekom face bilanțul ofertei prin care a dat net nelimitat românilor

Telekom face bilanțul ofertei prin care a dat net nelimitat românilor

Telekom a prezentat rezultatele și cifrele campaniei prin care ți-a dat net nelimitat. NetLiberare a împlinit un an, timp în care românii au profitat.

Luna aceasta platforma comercială NetLiberare, prin care ai primit internet nelimitat 4G, a împlinit un an de la lansare. Telekom a tras linie și a anunțat că două milioane de români utilizează ofertele din campanie. Nici nu e de mirare, având în vedere că promoțiile încep de la cinci euro, atât pentru clienți abonați, dar și pentru utilizatori de prepay.

În orice caz, compania de telekom, cu o istorie de zeci de ani în telefonia fixă, a fost primul operator de pe piața din România care a introdus oferte cu trafic nelimitat 4G pentru segmentul de abonați.A dat trafic nelimitat gratuit pentru streaming video și pentru clienții cu cartele preplătite.

Astfel, platforma NetLiberare a adus peste 58% creștere a indicatorului de prima opțiune ca brand în mediul urban. Grupul țintă al campaniei sunt milenialii – începutul anilor 1980 până la începutul anilor 2000 – atât pentru internetul de mare viteză, cât și pentru serviciile mobile.

František Mala, director executiv de vânzări către clienți rezidențiali în cadrul grupului de companii Telekom România, spune că traficul 4G din rețea a crescut de șase ori în ultimul an, datorită campaniei NetLiberare.

Cu ocazia aniversării unui an de NetLiberare, Telekom lansează platforma Telekom Electronic Beats și evenimentul Marea Debarcare Telekom Electronic Beats. Festivalul este deja prezent în Germania de 18 ani și de câțiva ani în state ca Polonia, Macedonia sau Albania.

Platforma Telekom Electronic Beats în România își propune să-ți aducă conținut de la artiștii locali în proporție de 60%. Restul conținutului va fi completat de artiști internaționali. Pe lângă conținutul muzical, platforma te ține la curent cu trendurile și noutățile din industria muzicală.

În weekend,  13-14 aprilie, are loc evenimentul de lansare la Control Club din București, cu un line-up divers și proiecții de documentare.

Citește și: