SIAB 2018: ce modele vezi la cel mai tare salon auto din București

SIAB 2018: ce modele vezi la cel mai tare salon auto din București

În perioada 24 martie – 1 aprilie la Romexpo se va organiza Salonul Internațional Auto București. Cel mai important eveniment auto revine după 11 ani de absență. Deși de la SIAB vor lipsi nume mari, printre care și Dacia, vizitatorii au ce vedea în materie de mașini noi.

Conceptul Audi e-tron quattro, un SUV 100% electric, va fi adus la Salonul Internațional Auto București (SIAB). Mașina a fost prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva ce a avut loc între 8 și 18 martie. Versiunea de serie a lui Audi e-tron quattro va ajunge în garajul clienților în anul 2019, iar cu ocazia SIAB vizitatorii salonului auto își vor putea rezerva acest SUV 100% electric pentru suma de 1.000 euro + TVA. Audi va mai veni la SIAB cu noile modele Audi A6 și Audi A7 Sportback.

Printre mărcile prezente la SIAB va fi și Volkswagen care va prezenta noul Touareg. Modelul va fi prezentat oficial în premieră mondială în 23 martie la Salonul Auto de la Beijing, urmând ca la doar o zi distanță să poată fi admirat la standul Volkswagen de la SIAB. Totodat, la standul Volkswagen vor mai putea fi văzute între 24 martie – 1 aprilie și prototipul I.D. Buzz și conceptul VW Golf GTE Sport.

Touareg

Modelul declarat „Mașina anului în Europa”, adică Volvo XC40, va fi și el prezent la SIAB la standul Volvo. Acesta vine împreună cu noua familie de SUV-uri a gamei.

Sunt modele și pentru oamenii bogați ai României. Rolls-Royce prezintă la SIAB 2018 „cel mai avansat model al companiei din punct de vedere tehnologic”. Este vorba despre noul model Rolls-Royce Phantom cu motor V12 twin-turbo de 6.75 litri.

Compania Bentley va fi reprezentată la SIAB 2018 de noul model Bentayga V8, cea mai puternică versiune de motorizare a SUV-ului de lux, lansată la nivel mondial la începutul anului 2018. Alături de Bentayga V8, la standul Bentley va putea fi admirat și un Bentley Continental versiune Supersports.

Standul Ford are și el cu ce se lăuda. La București vor fi prezente două modele sport din gama Ford: Mustang facelift și Fiesta ST. Vizitatorii vor mai putea admira și noua generație Fiesta, dar și Ecosport, modelul fabricat la Craiova.

Noua Skoda Fabia facelift își va face și ea resimțită prezența la standul Skoda. Alături de Fabia vor sta la loc de cinste SUV-urile gamei cehe: Kodiaq și Karoq.

Sud-coreeni de la Kia vor veni la SIAB cu noile Stinger și Sorento facelift, dar și cu noul Stonic în variantă de caroserie bi-color, ceea ce reprezintă o premieră pentru țara noastră.

Porsche va aduce la SIAB 2018 întreaga gamă de modele. La standul Porsche vor fi expuse cinci automobile diferite astfel: 718 Boxster GTS, 911 GT3, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Porsche Macan și noul Cayenne Turbo.

[readmore]

Alte premiere de la SIAB vor fi BMW X2, Jaguar I-Pace şi Hyundai Ioniq Electric. Printre mărcile ce nu vor veni la eveniment se numără Renault-Nissan (+ Dacia) Mercedes-Benz şi Smart, Peugeot, Citroën sau DS, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mitsubishi.

Cât costă biletul la SIAB 2018?

SIAB se desfășoară între 24 martie și 1 aprilie. Costul unui bilet este de 30 de lei, dar copiii sub șapte ani însoțiți de părinți beneficiază de intrare liberă. Parcarea costă trei lei pe oră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: