Ghidul suprem de Black Friday de la eMAG ca să prinzi super reduceri

Ghidul suprem de Black Friday de la eMAG ca să prinzi super reduceri
Sursa foto: Depozitul pregătit de eMAG pentru Black Friday. Răzvan Băltărețu / PLAYTECH.

eMAG a pus Black Friday cu o săptămână mai devreme. Deși alte magazine deja au reduceri în campanie, magazinul își menține strategia: o singură zi pentru toate reducerile pe care le are. Acum are și un ghid să prinzi reducerile.

ESTE BLACK FRIDAY, IAR AICI GĂSEȘTI CATALOGUL EMAGFLANCO, PCGarage ȘI CELE MAI MARI REDUCERI!

eMAG s-a pregătit de Black Friday cu un depozit nou, și mai mulți parteneri în Marketplace și câteva produse noi, care până acum n-au mai fost. Totodată, a pregătit un ghid de Black Friday ca să știi cum să pui mâna mai repede pe produsele pe care le cauți.

eMAG susține că pentru anul acesta, de Black Friday, s-a pregătit cu reduceri totale de 220 de milioane de lei, adică vreo 47 de milioane de euro. Vor fi trei milioane de produse cu prețuri reduse. Acestea vor proveni nu doar de la eMAG, ci și de la alți 6.000 de vânzători. Ca să nu le crape serverele, eMAG a băgat 2,5 milioane de euro în infrastructura site-ului.

Ghidul de Black Friday de la eMAG

Ce recomandă eMAG ca să prinzi reducerile e să te bazezi pe contul tău de pe site, pe aplicație și să știi dinainte ce vrei să cumperi.

Astfel, magazinul te sfătuiește să ai contul pus la punct cu datele completate și complete: adresă, carduri de pe care plătești, adrese de livrare și, eventual, să ai aplicația instalată și să te asiguri că și ea e configurată.

Aplicația magazinului e disponibilă pe Android și iPhone, iar în dimineața reducerilor va trimite o notificare c-a început evenimentul.

Dacă ai datele cardului salvate în cont, e mai ușor să prinzi reducerile de Black Friday. Desigur, ai mai multe opțiuni de plată, dar plata cu cardul te asigură și că s-ar putea să primești produsul mai repede.

Mai mult, magazinul susține că vor fi oferte publicate de-a lungul zilei. Desigur, cele mai multe și mai consistente vor fi dimineața. Vor fi însă în cantitate limitată, de aceea e mai bine să adaugi deja în coș sau la favorite ceea ce urmează să cumperi.

Produse de Black Friday la eMAG
Ce produse poți să prinzi de Black Friday la eMAG.
Citește și:
Etichete: