Dacia la preț de Black Friday: cât dai pe-o Dacia la ofertă

Dacia la preț de Black Friday: cât dai pe-o Dacia la ofertă

Black Friday a venit și cu oferte la mașini. Dacă n-ai găsit la eMAG ce mașină căutai, cum ar fi un BMW i8 la 140.000 de euro, atunci aruncă o privire pe oferta altui magazin.

Altex a încercat să facă mișto de Black Friday anul acesta și i-a zis Blec Fraidei. Chiar și așa, tot și-a oprit site-ul până la 7 dimineața, ca să concureze cu eMAG. Oricum, site-ul e acum online, magazinele sunt deschise și de la acest magazin îți poți cumpăra mașini.

Oferta Altex e ceva mai limitată decât la eMAG, în ceea ce privește mărcile, dar tot au preț ca de Black Friday. Astfel, prinzi o Dacia Sandero Laureate 90 CP cu motor 0.9 tce cu reducere de 2.010 lei sau Dacia Lodgy Laureate de 109 CP și motor 1.5 dCi cu reducere de 5.610 lei.

Mai sunt pe listă o Dacia Duster Laureate de 109 CP, dar n-are niciun preț special de Black Friday. Practic, Duster s-a vândut și când Altex a început campania de Black Friday. De la Dacia mai este un model Logan Plus 1.2 cu 73 CP și reducere de 1.630 de lei.

Dacia Black Friday Altex

De la eMAG, dacă vrei și alte mărci disponibile de Black Friday, poți alege un Ford Focus. E modelul cu cinci uși, 1.0 EcoBoost, 125 CP și o reducere de câteva mii de euro.

Altfel, dacă nu ești interesat deloc de mașini, fie Dacia, fie alte mărci, oferta de Black Friday e consistentă. Ai televizoare, telefoane, scutece sau chiar obiecte de bricolaj. Cei de la eMAG au început la 06:56 și deja au vândut de câteva sute de milioane de lei. Magazinul acesta ține oferta doar azi, dar peste weekend ar putea veni cu alte oferte.

Există și un card cu care să cumperi mai ușor. E oferit de eMAG în parteneriat cu Raiffeisen Bank. În fine, mai trebuie să știi că poți câștiga un Mercedes. Tot ce trebuie să faci e să cumperi și să plătești cu un card Mastercard. Apoi ești tras la sorți.

Citește și:
Etichete: