Black Friday în România: eMAG cu recorduri, Altex cu Dacia

Black Friday
Black Friday în România: eMAG cu recorduri, Altex cu Dacia
16 nov. 2018 | 13:58

Black Friday la eMAG a început pe 16 noiembrie la 06:56. Mai sunt însă numeroase magazine care au promoții în această zi.

Găsești cele mai tari promoții eMAG de Black Friday aici. Totodată, poți să te uiți și pe categoria cu produse surpriză de luat anul acesta.

Aici vei găsi toate noutățile semnificative.

[related]


Dacia a ajuns să fie vândută de Black Friday. Chiar dacă Altex a zis că anul acesta ia un pic la mișto evenimentul, tot a livrat niște reduceri decente. Câteva mașini Dacia sunt în ofertă și le-am detaliat aici.

eMAG dă un Mercedes cadou. Dacă cumperi, și asta e tot ce trebuie să faci, poți prinde cadoul acesta.

ACTUALIZARE 10:11 Avem și niște statistici de la PayU despre ce s-a cumpărat mult în România. Cea mai mare tranzacție a fost una de 32.460 de lei și comanda a conținut un mix de electrocasnice (televizor, mașină de spălat etc), următoarele două mari tranzacții de peste 28.000 de lei și de peste 24.000 de lei au fost tot un mix de electrocasnice. Cele mai multe plăți cu cardul au venit din România, urmată de plățile din Marea Britanie și de cele din Ungaria.

Totuși, în sistemul PayU au fost înregistrat plăți din Canada, Rusia, Australia, Emiratele Arabe Unite, Japonia, Qatar, Coreea de Sud și Costa Rica, cei drept o singură tranzacție din Costa Rica.

ACTUALIZARE  Găsești toate statisticile aiciAm făcut un bilanț cu ce s-a întâmplat în primele trei ore de Black Friday. eMAG a vândut de peste 230 de milioane de lei și oamenii au petrecut zeci de ani pe site. În total, desigur..

ACTUALIZARE Am făcut o listă frumoasă cu produse pe care și Ion Țiriac le-ar cumpăra. Mai mult, eMAG a suplimentat stocul de BMW i8 după ce primul s-a dat repede. Dacă te interesează, încă e disponibil la prețul de 140.000 de lei.

[related]

ACTUALIZARE 06:57 eMAG a început Black Friday. Pe lângă produsele obișnuite pe care le așteptai, eMAG are și o colecție impresionantă de articole surprize. Poți cumpăra IQOS, dacă vrei, abonamente Vodafone, dar și pachete turistice în România sau în jurul lumii. Mai ai și un pachet cu experiențe inedite vândute de eMAG de Black Friday.

ACTUALIZARE 5:51 eMAG a mai băgat un catalog de Black Friday. E imens, dar dat fiind că magazinul pornește campania de reduceri mai târziu un pic, mai ai timp să arunci o privire peste produsele cu super preț. Ai de toate, de la electronice la electronicasnice, telefoane și chiar produse de îngrijire și ceasuri. Da, segmentul fashion nu este omis.

ACTUALIZARE 05:04 eMAG încă nu a dat drumul reducerilor de Black Friday. Dacă ești curios de ce site-ul e oprit, a explicat chiar Iulian Stanciu, CEO eMAG, ce se întâmplă acolo. „Construim mecanismul ăsta prin care oprim site-ul. E ca și cum s-ar închide magazinul. Eu am avut în minte chestia asta, pe care am văzut-o în State, când se deschid magazinele dimineața și intră oamenii într-un haos, așa. Am vrut să facem haosul ăsta mai organizat și deschidem dimineața, după care începe toată nebunia și toată lumea discută: tu ce ți-ai luat, tu ce ai prins, care sunt livrările și așa mai departe”, a explicat directorul eMAG.

ACTUALIZARE 04:20 Altex joacă o carte ca eMAG și a închis site-ul peste noapte. Ne așteaptă cu reduceri la 7:00 și, de asemenea, își așteaptă clienții și în magazine. Altex a început programul de Black Friday cu mult înaintea eMAG, dar continuă până pe 5 decembrie.

Altex site inchis

ACTUALIZARE 23:10 Site-ul eMAG a fost oprit în urmă cu câteva momente. Nu ne rămâne decât să așteptăm dimineața și să fim pe fază pentru cele mai bune reduceri. Când va începe Black Friday, asta e un mister, ca întotdeauna.

emag black friday 2018 site

ACTUALIZARE Tot haine și încălțăminte au și cei de laFashionUP! , dacă ești interesat de ceva nou pentru tine sau pentru cineva drag. Black Friday e în toi aici, însă ar trebui să mai găsești o mulțime de produse interesante. Ai și prețuri bune, dar ai parte și de livrare gratuită pentru produse, ca să fie treaba treabă.

ACTUALIZARE Dacă vrei să mai pui mâna și pe o carte, atunci ar trebui să arunci o privire și pe reducerile pe care le-a pregătit elefant.ro. Aceștia au început mai devreme, chiar de pe 14 noiembrie, iar reducerile țin până vineri. Cărțile de top pe care le are retailerul au reduceri, în general, de cam 50%, așa că acum e momentul să mai umpli un raft din bibliotecă. Găsești toate reducerile aici.

ACTUALIZARE 20:50 AVstore.ro are oferte special de Black Friday pentru toți cei care adoră sunetul de calitate. Fie că e vorba de streaming, fie că e vorba de-o cameră sau o casă plină cu muzică, găsești pe site-ul magazinului cele mai bune oferte. Magazinul îți oferă acces mai rapid la catalogul produselor aici.

ACTUALIZARE Black Friday nu trebuie să fie doar despre electronice și electrocasnice. O mulțime de alte magazine au reduceri în această zi, iar unul dintre ele este Fashion Days. Aici n-o să găsești telefoane și televizoare de ultimă generație, dar sigur o să găsești niște haine care să-ți fie pe plac, poate chiar și niște încălțări.

La ei, evenimentul începe de seara, iar dacă vrei să ai întâietate, indicat ar fi să-ți instalezi aplicația dedicată. Acolo vei fi notificat instantaneu când încep reducerile, așa că trebuie doar să fii pe fază, ca să prinzi mărimea potrivită.

ACTUALIZARE Mai avem cinci produse pe care să ți le recomandăm de Black Friday de la eMAG. Ai telefoane, laptopuri, dar și alte obiecte de care ai avea nevoie. Dacă ești interesat de gaming, n-ai cum să ratezi oferta la placă video. De asemenea, poți să prinzi și un laptop cu preț bun.

ACTUALIZARE PC Garage a anunțat cu ce reduceri iese la înaintare de Black Friday. Magazinul are o campanie specială pentru pasionații de PC-uri, gaming și accesorii. Astfel, de Black Friday, PC Garage promite 1.000 de sisteme gaming PC Garage, 3.500 de laptopuri, 9.000 de periferice pentru gaming, 1.900 de scaune și birouri gaming și 2.000 de monitoare.

ACTUALIZARE eMAG a dezvăluit primele 10 produse cu preț excelent de Black Friday. Sunt telefoane Nokia la 100 de lei, sunt mii de scutece și chiar telefoane Samsung Galaxy S8 la super preț. Aruncă o privire pe listă și vezi ce cumperi.


Black Friday a fost, pentru prima dată în România, în 2011. Atunci, eMAG a adus conceptul la noi. În anii care au trecut, evenimentul s-a diversificat. Magazine ca Altex și Media Galaxy s-au întins chiar și pe un an. Flanco a fluctuat, iar Fashion Days a început de câțiva ani. PC Garage, de asemenea, e alt magazin pe care să stai ca să prinzi produse bune.

Anul acesta, termenul de Black Friday a ajuns la 88% din români, cu 9% mai mult decât anul trecut. În 2012, în al doilea an de reduceri, doar 27% aveau habar de ziua asta. 51% din români vor să cumpere ceva anul acesta. Asta conform eMAG. Altex a luat un pic în derâdere evenimentul anul acesta, zicându-i „Blec Fraidei”.

eMAG promite de Black Friday reduceri totale de 220 de milioane de lei, adică vreo 47 de milioane de euro. Vor fi trei milioane de produse cu prețuri reduse, iar acestea vor proveni nu doar de la eMAG, ci și de la alți 6.000 de vânzători. Ca să nu le crape serverele, eMAG a băgat 2,5 milioane de euro în infrastructura site-ului.

Nici Fashion Days, magazin controlat de eMAG, nu se lasă mai prejos de Black Friday. Promite peste 1,5 milioane de articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau decorațiuni pentru casă sunt pregătite pentru a fi puse la ofertă. Numărul lor a crescut cu 50% față de anul trecut. Iar reducerile ajung până la 90%.

eMAG o să înceapă în dimineața zilei de 16 noiembrie. Nu știm încă ora, cert e că va fi dimineața. Până atunci, poți consulta ghidul pe care l-a pus la dispoziție ca să prinzi tot ce te interesează.

[related]

Cel mai mare magazin online promite și oferte consistente de Black Friday la numeroase produse. Astfel, anul acesta, ai 50.000 de televizoare la reducere, 76.000 de smartphone-uri, 20.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 mașini de spălat, 165.000 de electrocasnice mici și 235.000 de produse fashion. Mai pune pe lisță 100.000 de parfumuri și cosmetice, 300.000 de jocuri și jucării, 190.000 de anvelope, 300.000 de produse pentru casă și grădină și 30.000 de articole de echipament sportiv.

Din toate acestea, eMAG se așteaptă să facă de Black Friday vânzări de 400 de milioane de lei și să atragă 55.000 de noi clienți.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele