Black Friday la eMAG îți aduce un card cu care să cumperi până mori

Black Friday la eMAG îți aduce un card cu care să cumperi până mori

Black Friday e aici, iar, dacă faci cumpărături de la eMAG, ar trebui să te gândești serios să-ți faci și un card de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank. Nu de alta, dar ai o ofertă cu care poți să faci și mai multe cumpărături.

Dacă eMAG este site-ul de pe care faci cumpărături de Black Friday, trebuie să știi de beneficiile pe care ți le oferă cardul eMAG Raiffeisen. E o mișcare inteligentă care îți oferă șansa să faci și mai mult shopping, fără să mai scoți bani din buzunar. În perioada 14-23 noiembrie poți să-ți faci un astfel de card în orice showroom eMAG, ca să te bucuri și mai tare de Black Friday.

Sistemul de funcționare este cât se poate de simplu: acumulezi puncte de loialitate pentru plățile cu acest card. Un leu este echivalentul unui punct, ceea ce înseamnă că dacă ai acumulat 300 de puncte, poți să faci alte cumpărături din punctele acumulate, deci să îți mai achiziționezi produse în valoare de 300 de lei.

Poți să faci rost de 100 de puncte de loialitate, la prima comandă, plătită la eMAG. Perioada de înscriere pentru această ofertă este 15.11.2018 – 19.11.2018. De asemenea, poți să primești 200 de puncte de loialitate, pe care să le folosești cum vrei tu, la prima comandă care conține produse Samsung de minim 500 de lei la eMAG. Aici, perioada de înscriere este 4.09.2018-30.09.2018.

Dacă vrei să te bucuri de aceste oferte, trebuie să mai știi că perioada în care se desfășoară campania este 15 noiembrie-31 decembrie. De asemenea, primești înapoi în puncte de loialitate un anumit procent din valoarea produselor, în funcție de categoria de care aparțin. De exemplu, ai 10% înapoi la îmbrăcăminte, încălțăminte și genți atât pentru femei, cât și pentru bărbați, 3% la articole sport, cărți, casă, bricolaj, 2% la electrocasnice și 1% la televizoare, telefoane, tablete etc. Găsești toate informațiile pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: